Ook deze week geef ik je weer een kijkje in mijn leven. Zo was het afgelopen week vooral een opeenstapeling van leuke dingen doen, maar ook heel hard werken voor de blog en sporten. Maar ook een bizarre situatie rondom Regans portemonnee..Je leest dit en meer in mijn Diary week 23 van 2017.

Ik heb zowel getennist als geskatet. Nu het weer steeds beter wordt, is het sporten ook een stuk aantrekkelijker om buiten te doen.week 24 van 2017

Prive week 24 van 2017

Afgelopen week begon ik met tennis. Ik ben sinds april weer gestart, na dit 10 jaar niet gedaan te hebben. En het is zooo leuk! Ik leer nu ook steeds meer meiden kennen op de nieuwe club dus dat maakt het direct een stuk gezelliger.

Afgelopen week was Regan zijn portemonnee verloren in Amsterdam. Nou dan denk je direct dat je die nooit meer terugkrijgt. Misschien pessimistisch maar wel ergens reëel. En wat denk je.. Hij kreeg via Facebook een bericht of hij zijn portemonnee verloren was. Die jongen had hem gevonden en achter gehouden. Het voelde net alsof wij de loterij hadden gewonnen. Zo dankbaar! week 24 van 2017

Op woensdag ging ik dan eindelijk naar de musical Bodyguard. Ik zeg met nadruk eindelijk want dit was een verjaardagskado die ik vorig jaar april voor mijn verjaardag had gekregen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Wat was het een leuke avond. Ik werd meegenomen door mijn beste vriend en zijn moeder. En ook Regan wilde dit feestje natuurlijk niet missen. Het was een geweldige show!week 24 van 2017

Op donderdag ging ik onverwachts met Regan en Olivia naar het circus. Ik zag een aanplakbiljet en we besloten spontaan om hiernaar toe te gaan. week 24 van 2017Spontane uitjes zijn het leukst he?! Nou dit was weer zo’n uitje.. De show werd afgewisseld met dierenacts en andere circusartiesten. Kortom echt een leuke show!week 24 van 2017week 24 van 2017

Business week 23 van 2017

Ik ben achter de schermen druk bezig om het nieuwe team in te werken. We hebben op dit moment een geweldige team van 25 meiden. We zijn allemaal even ambitieus en hebben volop leuke plannen met de blog. Kortom dit belooft veel goeds voor de toekomst. Afgelopen week werd onze nieuwe aanwinst An geïntroduceerd. Je kunt hier haar voorstelstukje teruglezen.An

Afgelopen week mocht ik iemand blij maken met de zwangerschapsketting. Deze mocht ik weggeven in samenwerking met Treasured. Ik ben heel erg benieuwd wat jij nou een leuke winactie vindt?! Zou je mij dit willen laten weten? Dan ga ik mijn best doen om dit te realiseren!

 

Fotocredits: Judith

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *