In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zat én wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 22.Afgelopen week hebben wij Olivia’s verjaardag gevierd, ben ik ongelooflijk verbrand op het strand, zijn wij met Olivia in een treintje geweest en hebben we een heerlijke braai gehad.

Privé week 22

Nadat we Olivia’s verjaardag hebben gevierd, hebben we besloten om een beetje afstand te nemen van iedereen. Aangezien je tijd en energie behoorlijk wordt opgeslokt door iedereen. Logisch, want het is natuurlijk super leuk dat we er zijn, maar we hebben een behoorlijk heftig jaar achter de rug. Dus is het ook fijn om even rust te hebben en niet rennen van verplichting naar verplichting.

Afgelopen week zijn we met één van Regan’s nichtjes naar het strand geweest.  Omdat er een behoorlijke wind stond, heb ik totaal niet in de gaten gehad dat de zon zo sterk was. We zijn slechts 3 uur op het strand geweest en ik heb mij ingesmeerd met SPF factor 30, maar zelfs dat mocht niet baten. Het resultaat: ’s avonds yoghurt smeren op de ergste verbrande plekken. Dat is een tip die ik jaren geleden heb gekregen. Het is best een beetje vies om je in te smeren, maar het helpt echt vele malen beter dan after sun. diary 22diary 22

V&A Waterfront

Woensdag zijn we naar Waterfront geweest, een mooi winkelcentrum met veel activiteiten daar omheen. We hebben heerlijk geluncht. Ik nam toast met zalm. Eén van mijn lievelings lunchgerechten. diary 22Vervolgens zijn we met Olivia in een treintje geweest. Even heerlijk de toerist uitgehangen. Olivia vond het prachtig.diary 22

Business week 22

Afgelopen week werd er ook hard doorgewerkt in Kaapstad aan de blog. Nu ik met trots heb kunnen delen dat het team is uitgebreid met drie toppers, kunnen we ook vanuit hier heel goed samenwerken. Lang leve de digitale wereld.

De nieuwe business staat nu even op een laag pitje, maar zal in 2017 helemaal uitgewerkt worden. Super gaaf, want ik bruis van de inspiratie!

Tot volgende week!

xx

 

Gerelateerd artikel: week 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *