Elke week kan je lezen hoe mijn week eruit zag, wat mij gelukkig maakte en de nieuwe ontwikkelingen rondom mijn blog. Ook deze week in week 22 van 2017 weer volop leuke dingen, minder leuke dingen en nieuws over de blog. 

Zo had ik afgelopen week een check up voor mijn ogen, had ik een verjaardag, maakten wij de Linnaeushof onveilig en meer.

Privé week 22 van 2017

Afgelopen week ging ik voor controle naar de opticien. Ik heb sinds Kaapstad last van mijn ogen en vooral mijn linker oog blijft gevoelig. Inmiddels in Nederland heb ik ook al een flinke ooginfectie achter de rug, maar kan nou nog steeds niet zeggen dat alles weer als vanouds voelt. Tijdens uitgebreid onderzoek blijken beide ogen nog niet geheeld en moet dan ook per direct stoppen met lenzen. Echt balen, want met bril word ik zo snel moe, tenminste vermoeide ogen. Volgende week moet ik terugkomen en dan wordt er beoordeeld of ik nog steeds afstand moet houden van lenzen..

Donderdag was het Hemelvaartsdag en had ik de verjaardag van een van mijn vriendinnen. Het was prachtig weer en ook Olivia genoot volop. ’s Avonds werd de bbq aangestoken, dus dat is sowieso gezellig.

Vrijdag kwam mijn vriendin eten. Zij heeft haar arm gebroken, dus ik moest vooral op zoek naar iets makkelijks wat ook zonder bestek te eten is. Dan is de keuze vrij makkelijk.. PIZZA! Regan was voor zijn werk naar Eindhoven, dus we hadden een gezellig meidenavondje met Olivia.Diary week 22 van 2017

Zaterdag ben ik met Olivia naar de Linnaeushof geweest. Hier heb ik zelf zulke leuke herinneren aan van toen ik nog kind was. Inmiddels bestaat de grootste speeltuin van Europa   ruim 50 jaar dus vele zullen deze herinneringen met mij koesteren. Ik heb seizoenskaart aangeschaft zodat we zo vaak als we willen naar dit leuke park kunnen gaan.diary 22 van 2017diary 22 van 2017

Business week 22 van 2017

Afgelopen week had ik een oproep geplaatst voor bijzondere verhalen. Ik wil met mijn blog een breed platform vormen waar iedere moeder zicht thuis voelt, erkenning en herkenning vindt en waar een hart onder de riem wordt gestoken. Want het moederschap is vooral leuk, maar soms ook heel zwaar. Ik was echt overweldigd door alle reacties. En ook zo divers. De komende maanden zullen jullie de ervaringen teruglezen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.

Ook was er goed nieuws om te delen, namelijk dat Maxime ons team komt versterken. Hier ben ik ontzettend blij mee. Je kunt hier haar voorstelstukje teruglezen.foodblogger maxime

Winactie

Q&A Demico KidsEr staat ook een geweldig winactie online. Doe jij al mee? Hier vind je de informatie om kans te maken op deze geweldige prijs. Morgen maak ik de winnaar bekend.

2 Comments on Diary: week 22 van 2017

  1. Best een druk weekje dus? Wat vervelend van je ogen. Maar ik zou zeker het advies opvolgen als ze denken dat je nog even geen lenzen kunt dragen. Mijn schoonmoeder kampt nu alweer bijna maanden (!) met een oogontsteking die maar niet overgaat. Allerlei kompressen, om de dag naar het ziekenhuis en diverse antibiotica verder is het nog niet weg. Je ogen zijn zo kostbaar.
    Leuk wat je vertelt over de Linnaeushof. Datzelfde hebben wij met Oud Valkeveen (man en kind zijn er nu weer naartoe. Inderdaad, met een seizoenskaart). Ze gaan inmiddels ieder weekend even. En soms ook maar een paar uurtjes.

    • Wat lief van je bericht Rory, het is inderdaad mega onhandig. Maar kamp er nu ook al maanden mee dus wel serieuze zaak om mij er echt goed aan te houden. We zijn vandaag weer even naar de Linnaeushof geweest. Echt heerlijk. Liefs, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *