In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag én wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 21. Afgelopen week is er weer een hoop gebeurd. Zo hebben wij weer een nieuwe topper toegevoegd aan ons bloggersteam, Mascha. Daarnaast zijn Regan en ik met Olivia vertrokken naar Kaapstad.

Privé week 21

Afgelopen week was een drukke week. Mijn schildklier is nog steeds ontregeld dus moest maandag om half 8 bloedprikken om diezelfde middag nog de uitslag te horen en medicatie aan te passen. Helaas is deze nog steeds ontregeld dus moest ik rennen om op tijd een nieuwe medische verklaring op te halen en in te pakken. Was een behoorlijk stressvolle dag met de rest van de spullen pakken erbij.

Kaapstad

Afgelopen dinsdag zijn we naar Kaapstad vertrokken. Het was een lange dag maar was superleuk om de schoonfamilie weer te zien. Ook Olivia vond het prachtig allemaal. We zijn de eerste paar dagen vooral veel op familiebezoek geweest. Gelukkig hebben we ook tijd voor onszelf genomen want ik merk wel dat wanneer we op vakantie gaan naar Kaapstad vooral veel tijd wordt opgeslokt aan familie en ik wilde na een heftig jaar ook vooral genieten met het gezin en uit te rusten.

Donderdag zijn we naar Boulders beach geweest. Dit is een adembenemend strand waar je pinguïns kunt spotten. Olivia was vooral druk met op de hekken klimmen. Zo heerlijk wanneer je in je hoofd hebt om een leuke excursie te gaan doen en dat kinderen dit op een hele andere manier invullen. En ach, ik dacht alleen maar, ‘het belangrijkste is dat ze heeft genoten.Diary week 21diary week 21

Gisteren hebben we Olivia’s verjaardag nogmaals gedaan. We vonden het super leuk om ook met de vrienden en familie in Kaapstad te vieren. Ik zal deze week een apart artikel over publiceren omdat dit best wel bijzonder was.

Business week 21

Afgelopen week hebben wij weer een nieuwe blogger toegevoegd, Mascha. We zijn ontzettend blij met haar. Zij zal voor de blog maandelijks een artikel publiceren en kijk al uit naar haar eerste artikel. Verder groeien onze cijfers nog steeds mooi zowel de bezoekersaantallen en de social media cijfers.

Tot volgende week!

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *