Elke week geef ik een kijkje in mijn leven. Hoe zag mijn week eruit, wat maakte mij gelukkig, welke ontwikkelingen zijn er en meer. Afgelopen week was het behoorlijk hectisch omdat er veel werk was blijven liggen doordat ik geen laptop had. Gelukkig ook veel leuke dingen. Zo genoot ik van een lekkere lunch, op terras en vierden wij Regans moeders verjaardag en Moederdag. Je leest dit en meer in mijn Diary week 21 van 2017. 

De afgelopen weken waren hectisch. Ik had mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en er viel thee over mijn laptop. Een heerlijk begin van mijn business, NOT! Dus ik moest noodgedwongen een nieuwe laptop komen. En stiekem was ik daar zooo blij mee.

Privé week 21 van 2017

Vorige week liep ik over in het werk omdat mijn laptop het had begeven. Daarom heb ik besloten om de diary 1 week over te slaan. Puur en alleen om mijzelf een beetje te sparen want liep behoorlijk op mijn tandvlees.

Deze week begon met moederdag. Ik werd verwend met lekkere parfum, een nachtcrème en zelf gemaakte aardbeienjam van Olivia. Wat was dat leuk, origineel en lekker.diary 21 van 2017

Maandag heb ik heerlijk met een vriendin geluncht. Ik merk dat ik zo hard werk dat ik er veel minder aan toe kom om met vriendinnen af te spreken. Omdat ik merk dat juist door de tijd met vriendinnen, de batterij weer flink oplaadt heb ik besloten om dit minimaal 1 keer per week te gaan doen, ongeacht of de agenda dit toelaat. Prioriteiten stellen noemen ze dat.

Vrijdag vierden we de verjaardag van mijn schoonmoeder. Helaas woont zij te ver weg om daarbij te kunnen zijn maar vond het wel zo leuk om Regan te verrassen met taartjes.diary 21 van 2017

Ongeveer een maand geleden schreef ik al een artikel over Balance Oil. Via een vriendin kwam ik in contact met deze visolie en ben dit nu 4 maanden aan het testen via Praktijk voor Natuurlijkgeneeskunde Hoofddorp. De eerste maand zit er nu op en ik voel mij echt opknappen. Ik merk dat ik vooral in de avond veel meer energie heb en lijk ook minder last van mijn buik te hebben. Tot nu toe ben ik dus lovend over dit product maar houd jullie de komende maanden ook nog op de hoogte van de voortgang. Mocht je zelf in tussentijd nieuwsgierig zijn geworden of deze olie jouw gesteldheid ook kan verbeteren? Je vindt hier meer informatie.ben jij uit balans?

Business week 21 van 2017

Met de blog was het razend druk. Doordat ik voornamelijk vanaf mijn mobiel moest werken was het werk behoorlijk opgehoopt. Ik heb daarom een nieuwe laptop aangeschaft en kon direct weer knallen en alles bijwerken.

Ook heb ik goed nieuws kunnen delen over nieuwe mama’s die ons team komen versterken. Ik ben ontzettend blij met deze meiden want door een divers team op de been te zetten kunnen we een nog breder publiek bereiken en voorzien van de leukste content. Hier kan je hun voorstelstukjes lezen: Saskia en Sabine.

Fotocredits: Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *