In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag én wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 20. Afgelopen week is mijn haar geverfd en is er een flink stuk afgeknipt, ik ben op kraamvisite geweest, onze nieuwe blogger Jacolien geïntroduceerd en bij Douglas geholpen met inpakken en meer.

Privé week 20

Afgelopen week was een leuke week. Ik ben op kraamvisite geweest bij een heel lief meisje. Niet alleen voor mij was dit feest maar ook voor Olivia. Ik merk dat zij zo gebiologeerd is op baby’s. Ze is echt net af en toe een mini mama. Zo lief hoe ze met baby’s omgaat. Soms grap ik tegen Regan dat het tijd is voor een tweede maar dat is voor nu niet mogelijk.diary week 20Afgelopen week heb ik mijn haar laten verven. Heb twee kleuren highlights laten verven en er is zo’n 15 cm afgeknipt. Het was hard nodig en wat ben ik blij met mijn nieuwe coupe!

Afgelopen week heb ik ook nog een paar uurtjes bij Douglas geholpen met inpakken. Ik help al jaren met inpakken rondom de feestdagen en dat is echt megagezellig. Aan het einde van de dienst was ik de gelukkige dat ik ook nog even mijn wenkbrauwen mocht harsen. Nu ben ik helemaal mooi gemaakt met mijn nieuwe haar en bijgewerkte wenkbrauwen voor Kaapstad. Ik ben hier langzamerhand al een beetje zenuwachtig voor te worden. Hoe gaat dit keer de vliegreis, hoe is het om zolang bij familie te verblijven, etc.? Ik heb afgelopen week nog een aantal nieuwe setjes gekocht dus ben er verder wel zo’n beetje klaar voor. Nu alleen nog de laatste spullen inpakken.

Business week 20

Afgelopen week was een leuke week want heb naast topper Joyce weer een super leuke blogger aangenomen voor Onlinelifestylemagazine, Jacolien. De blog groeit hard en het was alleen niet meer te bolwerken dus vandaar dat ik hard op zoek was naar leuke mama’s om mijn team uit te breiden. Beide bloggers gaan wekelijks een artikel publiceren. Zowel Joyce als Jacolien heeft leuke ideeën en ben dan ook ontzettend blij met ze.

Ook de bezoekersaantallen blijven stijgen en heb weer een aantal leuke reviews mogen schrijven voor een aantal leuke merken. Ik beleef nog altijd zoveel plezier aan deze blog!

Voor de andere business worden de samples op dit moment gemaakt en ben daar uiteraard ook razend benieuwd naar. Dit wordt vervolgd.diary week 20

Tot volgende week!

xx

 

Gerelateerd artikel: Diary week 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *