In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag én wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 19. Afgelopen week was een leuke week. We zijn op kraamvisite geweest, hebben gegourmet, Regan is zijn telefoon verloren, een vriendin is langsgeweest en zijn hier thuis geveld door de griep.

Privé week 19

Afgelopen week zijn wij op kraamvisite geweest bij ons lieve vriendje Jonas. Echt een sterk en lief mannetje, die onverwachts met 34 weken werd geboren. Maar wat doet hij het goed! Olivia had er een drukke hobby bij want die was er behoorlijk druk mee. Wat geniet zijn van baby’s, zo lief! ’s Avonds hebben we daar lekker gegourmet, Dat blijft toch altijd lekker en gezellig.diary week 19Afgelopen weekend heeft Regan een nieuwe telefoon gekregen bij zijn nieuw, afgesloten abonnement. Toen hij dinsdag naar de bus rende is hij hem verloren. Echt niet te geloven! Wij zijn nog terug geweest om hem te zoeken maar was niks meer te zien.. Toen wij ’s avonds belde naar de mobiel werd er ‘ineens’ opgenomen. En wat denk je, had een meisje hem gevonden! Ze had hem mee naar huis genomen in de hoop dat wij erop zouden bellen. En een uur later zaten wij in de auto richting Amsterdam om hem op te halen. Dat er nog zulke mensen bestaan!!

Woensdag heeft één van mijn beste vriendinnen bij ons gegeten, waar ik al vaker over heb verteld. Wij mogen namelijk volgend jaar vieren dat we 30 jaar vriendinnen zijn. Nog altijd zo bijzonder! Ik ben absoluut geen keukenprinses maar had wel een lekker gerecht op tafel getoverd. Ik had boerenkool gemaakt met peer erdoorheen. Klinkt apart he?!diary week 19Het was echt lekker!

Business week 19

Met de blog gaat het nog altijd goed. De bezoekersaantallen stijgen en ook onze volgers op social media stijgen. Super trots op natuurlijk! Afgelopen week heeft Joyce, onze nieuwe blogger voor het eerst haar artikel gepubliceerd. Super leuk want dit speel goed in op de actualiteit. Zij zal vanaf heden één keer per week een artikel publiceren op Onlinelifestylemagazine.com. Ik ben ontzettend blij met haar!

Tot volgende week

xxx

Judith

 

Gerelateerd artikel: 1e artikel Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *