Elke week geef ik een kijkje in mijn leven. Hoe doe ik het toch om een blog binnen een paar maanden zo op de kaart te zetten? En hoe houd ik er ook nog een sociaal leven op na? Je leest dit en meer in mijn wekelijkse diary. Deze week 19 van 2017. Vandaag een dag later de publicatie dan jullie gewend zijn. Er is namelijk zaterdag thee over mijn laptop gevallen en ik kon dus geen kant uit. Vreselijke balen uiteraard!

Diary week 19 van 2017

Afgelopen week was een drukke week. Ik ben in huis flink aan het opruimen. Zo heb ik mijn schoenenkast uitgemest en kleding uitgezocht.

Woensdag ben ik langs mijn vriendin geweest. Ik ben enorm verwend met mooie bloemen, nog voor mijn verjaardag. Dat is een vriendin die ik heb ontmoet, toen ik nog mantelzorger was van mijn grootmoeder en wij hebben zo’n hechte band gekregen. Als mantelzorger sta je namelijk behoorlijk in je hemd, wat betreft het delen van je emoties. Veel mensen in je omgeving snappen het niet. Met haar kon ik altijd alles delen en dat is zo waardevol.

Op donderdag ben ik met onze blogger Mascha en haar zoontje naar het strand geweest. Heerlijk even uitwaaien en de kids konden samen spelen.

’s Avonds ben ik uit eten geweest met Regan en Olivia. We zijn naar een restaurant gegaan waar je heerlijke hamburgers kunt eten. Uiteraard heerlijk genoten van het lekkere eten en van het samenzijn.

Zaterdag ben ik met Olivia naar de kinderboerderij geweest. Ik laat haar de laatste tijd kiezen wat zij graag zou willen doen. Ik merk dat dit haar heel goed doet en we genieten volop samen.

Business week 19 van 2017

Met mijn blog ben ik vooral heel druk met het vormgeven van de blog. Het is nodig om met zo’n groot team een goede planning te hebben. Gelukkig krijg ik van alle meiden volle medewerking en iedereen is laaiend enthousiast.

Zaterdag helaas minder leuke dag. Ook dat mag gedeeld worden op de blog, want het is hier thuis niet altijd rozengeur en maneschijn. Er is thee over mijn laptop gevallen. Echt ongelooflijk. Het was een halve liter mok, dus ook echt nog een goede kop ook. Hij begon raar geluid te maken en ik kreeg strepen op mijn beeld.
Gelukkig is Regan mega handig en ging er direct mee aan de slag. Uiteindelijk heeft hij hem uit elkaar gehaald, is aan de slag geweest met de föhn en schoongemaakt met een oude tandenborstel. En wat denk je…anderhalve dag later ging hij weer aan! Wat ben ik hem dankbaar.Diary 19 van 2017

3 Comments on Diary: week 19 van 2017

  1. Klinkt als een gezellige week. Balen van je laptop, oe op zo’n moment kan je of jezelf of iemand, of een deur of iets om tegen aan te schoppen wel iets aandoen.
    Gelukkig vallen sommige dingen ook gewoon weer mee. En zit je vast al weer dagen heerlijk te werken achter je laptop. Succes

  2. Leuk overzicht, minder van de thee (ai), maar gelukkig is het opgelost. Wel ben ik nog erg nieuwsgierig naar aanleiding van je zin: “Hoe doe ik het toch om een blog binnen een paar maanden zo op de kaart te zetten? ” 😉 Afijn, ik blijf gewoon bezoekjes brengen. Al met al is dat al een hele dagtaak overigens. Ik wil zoveel lezen van collega-bloggers, maar zelf moet ik ook blijven doorgaan. Ingewikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *