In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag én wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer Diary week 18. Afgelopen week was een leuke week. We groeien hard met de blog en daarom is het de hoogste tijd om uit te breiden. Ik heb jullie afgelopen week vol trots Joyce gepresenteerd. Ook heb ik een oproep geplaatst voor nog meer nieuwe bloggers. Verder ben ik bij de coupeuse geweest, hebben wij souvenirs gekocht voor onze familie in Kaapstad en nog veel meer.

Privé week 18

Afgelopen week heb ik heerlijk gegeten met een goede vriendin. Wij zijn volgen jaar al 30 jaar vriendinnen, bijzonder he?!

Omdat het zo’n slecht weer was heb ik mijn creativiteit even kunnen laten testen. Ik heb samen met Olivia Sinterklaasplaatjes uit magazines geknipt en deze op een hoed geplakt. Best leuk geworden toch? diary-18-4

Familytime in Amsterdam

Ik ben samen met Regan en Olivia naar Amsterdam geweest. Super leuk om weer even toerist te spelen in eigen land. Olivia had de dag van haar leven met de duiven op de Dam. We hebben nog wat souvenirs ingeslagen voor onze familie in Kaapstad en hebben lekker gelucht bij een pannenkoekenhuis. Het was een super leuke dag want door alle drukte kom je er soms haast niet aan toe om echt lekker een dag samen weg te gaan.Diary week 18Diary week 18

Voorbereidingen Kaapstad

Ook zijn we al langzamerhand begonnen om de koffers in te pakken. Het zal een hele volksverhuizing worden om 6 weken weg te gaan maar we zijn de dagen al aan het aftellen. Het is daar nu al gemiddeld 25 graden en zonnig dus dat is heerlijk. Stiekem kijk ik best een beetje op tegen die vliegreis. Het duurt 11,5 uur en we worden opgehaald door een grote groep familie en vriendin daar op de luchthaven. De laatste keer dat ik daar heen ging was Olivia nog een baby en dat is met de KLM echt ideaal geregeld. De baby’s kunnen in een soort van reiswieg liggen. Maar goed, we gaan het zien en gelukkig reis ik dit keer samen met Regan.

Business week 18

Afgelopen week bij ik weer bij de coupeuse geweest. Ik kan er nog niet teveel overzeggen maar wat ben ik blij met haar. Zoveel inzicht en ervaring! Zij is op dit moment weer een sample aan het uitwerken en ben ervan overtuigd dat het een droomitem wordt. Ik ben langzamerhand ook ideeën op papier aan het zetten om deze lijn uit te breiden dus aan inspiratie ontbreekt het niet.diary week 18

Blog

Met de blog groeien we ook hard. Daarom ben ik op zoek naar mensen die een passie hebben voor schrijven, enthousiast zijn en mom (to be). Ik sta open voor creatieve ideeën en samenwerkingen met leuke mom(s)!
Afgelopen week heb ik jullie Joyce gepresenteerd. Een vlotte moeder die duidelijk een passie heeft voor schrijven. Ze is enthousiast en denkt leuk mee, hier houd ik van!

Ben je enthousiast over mijn oproep? Hier vind je meer informatie om in ons team te komen versterken.

Gerelateerd artikel: week 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *