In mijn wekelijkse diary geef ik een kijkje in mijn leven. Ik ga zo nu en dan redelijk met de billen bloot. Ook in week 18 van 2017 zijn er weer volop ontwikkelingen met de blog en ook genoot ik van een massage, vierde wij mijn moeders verjaardag en meer. Zo genoten wij natuurlijk ook van Koningsdag.

Privé week 18 van 2017

Afgelopen week trapten wij af met de verjaardag van mijn moeder. 63 jaar en nog altijd mega fit. We hadden lekker samen gegeten en haar verwend met een paar leuke kado’s.

Maandagavond had ik weer tennisles. Omdat twee leerlingen hadden afgezegd, had ik bijna privéles, echt heerlijk! Nu nog rond gaan kijken voor leuke zomeroutfits om in te gaan tennissen, want dat weer moet nou toch eens beter gaan worden.

Donderdag was het Koningsdag. Olivia ging naar mijn ouders en zo kon ik met Regan de Koningsmarkt op. We hadden een prachtig poppenhuis gescoord voor een spotprijs. Deze gaat hij nu helemaal pimpen, wordt vervolgd op de blog. Ik ga hier namelijk een aparte blog aan wijden.week 18 van 2017

Gift For You

Vrijdag had ik een massage. Ik had voor mijn verjaardag een super origineel cadeau gekregen, namelijk een ‘Beauty voor één’ bon. Dit is van Gift For You. Ik kreeg een beauty bon, maar je hebt ook uitjes zoals ‘Uitje voor twee’, ‘High tea’, ‘Dagje erop uit’, ‘Fotoshoot’, etc. Een absolute aanrader dus, wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau. Dit was een bon waar ik zelf kon kiezen uit een massage, beautybehandeling of sauna entree voor 1 persoon. Je kunt dan keuze maken tussen salons, die allemaal hun eigen actie hiervoor hebben samengesteld. Ik ging voor een massage in Hoofddorp, lekker dichtbij en kon een beetje ontspanning wel gebruiken.

Zaterdag had ik heerlijk genoten van een lunch op het terras, in de zon. Onverwachts was het echt heerlijk weer! In Hoofddorp heb je een super leuk restaurant, aan een plas en ingericht met alles van Riviera Maison. Naast de leuke inrichting is het eten daar ook nog eens heerlijk. week 18 van 2017week 18 van 2017Ik hoef jullie vast niet te vertellen of deze carpaccio lekker was;)

Business week 18 van 2017

Voor de blog was ik nog altijd met een aantal leuke mama’s in gesprek over het uitbreiden en vormgeven van de blog. Ik wil ernaar streven om diversiteit op de blog aan te bieden, waar iedere moeder zich thuis voelt. Of het nu gaat om beauty, lekker eten, ervaringen, shoppen of opvoeden. Kortom het totaalplaatje. Inmiddels heb ik een geweldig team samengesteld dus we zijn goed op weg. De komende weken zullen jullie dus nog een aantal leuke voorstelstukjes voorbij zien komen.

Dinsdagavond had ik met één van mijn bloggers afgesproken. Omdat we behoorlijk zijn gegroeid in korte tijd, vergt dat natuurlijk een goede planning en organisatie. Het was erg fijn dat ik een sparringpartner had en we hebben een aantal goede ideeën uitgewerkt.week 18 van 2017Over een paar uur ga ik de winnaar bekend maken van het babynestje. Je hebt dus nog heel even kans om deel te maken. Zie hier hoe je kans maakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *