In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 17. Afgelopen week was een drukke week met de samples verder uitwerken, een persevent, het 100% mamaevent en Sint Maarten lopen met Olivia.

Privé week 17

Afgelopen week was een leuke week. Ik ben naar een persevent geweest waar ik prachtige collecties mocht bewonderen voor volgend jaar. Zo heb ik prachtige tassen voorbij zien komen van Loes Vrij, een adembenemende collectie van Ted Baker en meer.diary week 17Afgelopen vrijdag heb ik inkopen gedaan voor de samples en s’ avonds Sint Maarten gelopen met Olivia. Grappig om te zien dat ze vooral gebiologeerd is op het snoepgoed wat ze krijgt na het zingen. Ik was stiekem wel een beetje trots hoor dat ze met de oudere buurtkinderen mee liep en probeerde liedjes mee te zingen. Zo grappig waar je als moeder wel niet trots op kan zijn dat ze met haar eigen gemaakte lampion over straat liep.diaryweek17-2

Business week 17

Met de blog gaat het nog altijd goed. Ik zitten een paar leuke samenwerkingen aan te komen en de bezoekersaantallen blijven ook groeien. Ook op social media blijf ik niet onopgemerkt. Super gaaf want je merkt hoe groter ik word des te leuker de samenwerkingen worden. Daarnaast ben ik met een aantal mensen in gesprek of zij mogelijk invulling aan deze snel groeiende blog kunnen geven. Ik ben benieuwd!

100% Mama Event

Zaterdag ben ik naar het 100% mama event geweest samen met mijn zwangere vriendin. Super gezellig en heerlijk rond kunnen neuzen. Wat een leuke shops heb je toch. Enige nadeel was dat ik zo enthousiast was geworden dat er een enorm drang loskwam om van alles en nog wat te kopen. Ik heb ook met veel ondernemers kennis gemaakt die ik vooral kende van het e-mailen en de telefoon. Super gaaf ook dat Evy+Anne Sleepstyle, Mevrouw Schaap, 4Naturalkids, Frankeysue en nog meer super leuke shops aanwezig waren.Diary week 17Morgen zal ik de winnares bekend maken van de winactie van het leuke muziekmobieltje. Dat zal nog even moeilijk worden aangezien er zulke leuke reacties waren.

Voor mijn nieuwe business ben ik op pad geweest om spullen in te kopen en hier gaat de coupeuse aankomende week mee aan de slag. Zo spannend!

 

Gerelateerde artikelen:  diary week 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *