Elke week geef ik een kijkje in mijn leven. Zo laat ik je zien hoe ik geniet met Olivia, maar ook hoe de ontwikkelingen zijn met de blog. Ook in week 17 van 2017 lees je weer volop leuk nieuws. Zo vierde ik mijn verjaardag en ben ik mij aan het oriënteren op een nieuwe laptop.Ik had er dit jaar voor gekozen om mijn verjaardag klein te vieren. Normaal is het altijd zo druk, dat ik de helft van de visite niet eens spreek. Dat moest dit jaar anders. Verder was ik getroffen door de griep, kreeg ik mijn injectie, kwam mijn vriendin langs en meer.

Privé week 17 van 2017

Zondag werd de week afgetrapt met paaseitjes maken en een gourmet. We gingen naar de Olmenhorst en daar bleek je deel te kunnen nemen aan een workshop “paaseitjes maken”, hoe leuk?!Diary 17 van 2017’s Avonds ging ik samen met Regan en Olivia gourmetten. De foto´s spreken boekdelen en het was beregezellig. diary 17 van 2017

Uiteraard moet er dan ook nog even gek gedaan worden door zelf een bril te maken van brood;) Sinds ik met Regan duidelijke afspraken heb, over werk en privé, hebben we veel meer qualitytime en dat doet je relatie alleen maar goed, geloof mij!

Op maandag vierde ik mijn verjaardag. Dit jaar klein, in tegenstelling tot andere jaren. Ik had geen zin in die drukte en gezeur. Ook dit beviel meer dan goed. Er zijn een paar vrienden blijven eten. Ik had allemaal smeersels, kip en groente muffins met ei gemaakt. En ik ben ook nog eens verwend met cadeaubonnen (ik ben aan het sparen voor een nieuwe laptop) en geld. En niet te vergeten, een heerlijke badjas!Diary 17 van 2017

Als klap op de vuurpijl kreeg ik dinsdag van mijn bloggersteam een prachtig boeket! Wat een verwennerij toch! Ik heb mij zo jarig gevoeld met al die leuke cadeaus, gezelligheid, lieve berichtjes. Duizend maal dank daarvoor!diary 17 van 2017Na mijn verjaardag kreeg ik helaas weer griep. Ik merk dat ik de laatste maanden zo weinig weerstand heb. Dat betekent dus minder hard werken en meer rust nemen. Ook kreeg ik mijn vitamine injectie, dus dat moet ook verbetering gaan geven.

Donderdag kwam mijn vriendin gezellig langs. Ook door haar ben ik verwend met een cadeaubon voor mijn nieuwe laptop en we hebben lekker thee gedronken. Wat zoals jullie weten, drink ik dat het allerliefst!

Business week 17 van 2017

Op Instagram had ik afgelopen week een post gezet met het verzoek voor nieuwe bloggers. Het is mijn grote wens om een platform te creëren waar alle moeders zich thuis gaan voelen. Ik ben daar aardig mee op weg en was dan ook positief verrast door de vele reacties. Allemaal leuke meiden hadden hierop gereageerd! Toen kwam het lastigste stuk… Een afweging maken wie ik wel en wie ik niet ging aannemen. Het blijft toch altijd moeilijk. Zijn deze meiden gemotiveerd? Zijn deze meiden daadwerkelijk zo enthousiast zoals ze zich voordoen in het contact, zorgen zij voor groei, komen ze afspraken na, etc? Dit zal de tijd uitwijzen, maar met de meiden die ik nu heb aangenomen, voelt het alvast heel erg goed.

Teamuitbreiding

Ik heb dus een aantal toppers aangenomen en zij zullen de komende weken geïntroduceerd worden op de blog. Zij zullen zich voorstellen via het bekende voorstelstukje en in mei komt hun eerste artikel online. Spannend, maar super leuk!

Je leest hier trouwens de voorstelstukjes van Tina en Joene. Zij werden afgelopen week geïntroduceerd en ben ontzettend blij met deze leuke mama´s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *