In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 16. Afgelopen week was een beetje een hectische week. Mijn schildklier is weer volledig ontregeld en was daar best wel weer beroerd van waardoor het even lastig was om alle ballen hoog te houden. Verder ben ik druk bezig met samples maken voor mijn nieuwe bedrijf, kwam Regan terug uit Frankrijk en zijn we met Olivia naar het Groenendaalse bos geweest.

Privé week 16

Zoals ik al eerder aangaf was Regan voor zijn werk naar Frankrijk. Hij heeft een super leuke trip gehad maar was blij dat hij weer thuis kwam want met de verhuur erbij zijn we bijna een week van huis geweest. Best truttig om te zeggen maar als het ‘huisje, boompje, beestje’ dan weer compleet is geeft dat ook wel weer rust.

Met de huurders is het afgelopen week fantastisch afgelopen. Best spannend om je huis te verhuren hoor. Maar het was zo mooi achter gelaten dat ik slechts aan een paar boodschappen die zij hadden achter gelaten kon zien dat er iemand is binnen geweest.

Bij de huisarts kreeg ik te horen dat mijn schildklier weer te traag werkte en ging wederom mijn medicatie omhoog. Dit is ook de reden dat ik met het Killerbody dieetboek ben gestopt. Dit werkt gewoon niet als je schildklier is ontregeld. Wel jammer want had veel vertrouwen om af te vallen met behulp van dit boek.

Gisteren zijn wij met Olivia naar het Groenendaalse bos bij Heemstede geweest. Dit is altijd groot feest voor haar. Het was zelfs zo leuk dat het babygeitje even moest worden geknuffeld;)diary week 16 En wat is de herfst toch een mooie periode he om te wandelen. Zo mooi overal.

Toen wij terugkwamen genoot ik van mijn nieuwste aanwinst, groene thee met Jasmijn van Simon Levelt. Degene die mij goed kennen weten dat ik een enorme theeleut ben en je mij hier echt s’ nachts wakker voor mag maken. Voor mij dus ook groot feest dit weekend.week 16

Business week 16

Met de blog gaat het nog altijd heel erg goed. Ik zie nog steeds mijn bezoekersaantallen en social media volgers stijgen. Ook heb ik deze week een leuke winactie online mogen zetten in samenwerking met Hip huisje, een super leuke webshop. Deze loopt nog steeds dus zou je zeker aanraden om mee te doen!

Voor mijn nieuwe business heb ik afgesproken met de coupeuse om samples te gaan maken van stoffen en deze later uit te gaan werken. Gelukkig was het verschrikkelijk weer dus een uitgesproken moment om hier lekker mee aan de slag te gaan. To be continued..

Tot volgende week!

xx

Gerelateerd artikel: week 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *