Elke week geef ik je een kijkje in mijn leven. Ook deze week laat ik je zien wat ik zoal heb gedaan, de nieuwe ontwikkelingen met de blog en wat mij gelukkig maakte. Lees je ook weer gezellig mee in mijn diary week 16 van 2017? Deze week had ik weer tennisles, had ik een high tea, introduceerde ik nieuwe bloggers en meer.

Privé week 16 van 2017

Zondag had ik een high tea. Het was heerlijk weer en konden dus op het terras genieten van een heerlijke high tea. Het leek wel vakantie door de omgeving én het lekkere weer. Het was een drie-gangen high tea met lekkere sandwiches, scones en als afsluiter brownies, bonbons, macarons en fudge.Diary 16 van 2016Diary week 16 van 2017

Maandagavond had ik weer tennisles. Het klinkt misschien bizar maar sta echt te poppelen tot dat de les weer begint, zo leuk vind ik het. Mijn racket was opnieuw bespannen door de trainer dus dat speelde direct vele malen beter.

Dinsdag ging ik met Olivia naar ons wekelijkse uitstapje, het Ouder en Kind inloop. De vrijwilligers hadden een paasbrunch georganiseerd dus was bere gezellig. Iedereen bracht iets lekkers mee dus dat was goed geregeld. ’s Avonds ging ik wederom tennissen. Dit keer met mijn beste vriend. Je leest het al, ik heb de smaak te pakken;) Zaterdag ben ik begonnen met de voorbereidingen voor mijn verjaardag. Maar hier meer over in mijn volgende diary.

Business week 16 van 2017

Afgelopen week heb ik weer 2 toppers van gastbloggers geïntroduceerd. Het leuke aan ons team vind ik dat het allemaal ambitieuze mama’s zijn met een diverse achtergrond. Ik heb hiernaar gestreefd om de diversiteit op de blog hoog te houden en ben echt heel erg trots op het team dat nu staat. Met deze meiden kan ik namelijk mijn blog nog aantrekkelijker maken voor een breder publiek.

Ook ben ik volop bezig achter de schermen hoe ik de kwaliteit van de blog nog meer kan optimaliseren. Maar hierover later meer.

 

Tot volgende week!

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *