In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 15.  Afgelopen week was een hectische week. Ik kreeg vrij onverwachts huurders in ons appartement, ik had met een vriendin afgesproken, bij de fysio en ben bij de huisarts geweest.

Privé  week 15

Super leuk om met mijn vriendin af te spreken. Ze had haar zoontje meegenomen en dat is zo’n schatje. Ook deze vriendschap is zo bijzonder want wij zijn al zo’n 20 jaar vriendinnen. Ik ben zo dankbaar voor een aantal vriendschappen en vooral die al zo lang in mijn leven zijn.

Afgelopen week was een beetje hectisch. Wij hebben ons appartement op Airbnb gezet om te verhuren voor de periode als wij in Kaapstad zijn. Blijkbaar had ik iets ingesteld dat huurders direct kunnen huren in plaats van dat ik dit eerst goedkeur want voor dat ik het wist bleek ik deze huurders al geaccepteerd te hebben. Ik moest dus hals over kop het huis leeghalen, de kostbare spullen naar mijn ouders brengen en voor ons alles wassen en inpakken zodat wij vier dagen elders konden slapen. Regan gaat deze week naar Frankrijk voor zijn werk dus ook daarvoor moesten wij spullen inpakken. Gelukkig had mijn moeder een vrije middag en de huurders hadden vertraging dus konden alles extra goed schoonmaken. Ik ben heel benieuwd naar de recensie.

Ik ben afgelopen week naar de fysio geweest. Ik laat sinds nekklachten maandelijks mijn schouders en nek los masseren en dat helpt echt fantastisch. Ik heb namelijk eigenlijk nooit meer klachten hiervan terwijl ik dit tot een paar jaar geleden echt een paar jaar lang heb gehad.

Business week 15

Deze week lag alles een beetje stil door alle hectiek. Ik ben er dus achter gekomen dat het belangrijk is dat ik goed voor ga werken vooral ook met 6 weken Kaapstad in het vooruitzicht. De afgelopen keren dat wij daar waren viel dagelijks de stroom minimaal 1 a 2 uur uit. Ik ben benieuwd hoe dat deze keer zal gaan.

Dit weekend ben ik druk bezig geweest om samples te maken voor mijn nieuwe business. Dit wordt dus vervolgd maar vind het zo super gaaf!

Tot volgende week

xx

Gerelateerd artikel: week 14

Foto credits: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *