Elke week geef ik een kijkje in mijn leven. Wat heb ik zoal gedaan, deel ik wat mij gelukkig maakte en wat het laatste nieuws is omtrent de blog. Ook vandaag deel ik mijn afgelopen week, in week 15 van 2017. Lees je weer gezellig mee? Zo had ik mijn eerste tennisles sinds 10 jaar weer, heb ik samen met Lisa een nieuwe logo ontworpen, heb ik een super leuke mama ontmoet uit België, heb ik nieuwe bloggers aangenomen en meer.

Privé week 15 van 2017

Zondag begon met een van onze favoriete uitjes, de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. We zijn hier geregeld te vinden. Olivia vindt het prachtig. Naast de geiten is hier ook een leuke speeltuin en niet te vergeten altijd veel kinderen om mee te spelen.

Afgelopen maandag ben ik samen met Regan naar Elysium geweest. Eén van onze goede voornemens was om ook meer tijd te nemen voor elkaar. Iets wat waarschijnlijk heel veel jonge ouders zich voornemen, maar door alle drukte snel in het verschiet komt. Maar maandag was het dan zover, we hadden eindelijk weer een dag samen. We hebben onszelf daar goed in de watten laten leggen met een heerlijk lunchbuffet én een massage. Wat hebben we genoten!

Maandag werd afgesloten met tennisles. Ik heb, denk ik, zo’n 10 jaar geleden mijn racket opzij gelegd, omdat dit met studeren enzovoorts niet paste. Maar het begon aardig te jeuken en ik heb het weer opgepakt. Het was wel even wennen, aangezien ik nog precies wist hoe ik moest slaan, maar een stuk trager was dan jaren geleden (lees: er zitten behoorlijk wat extra kilo’s aan) en het gevoel weg was. Maar ondanks dit heb ik heerlijk genoten!

Woensdag ging ik op kraamvisite bij één van mijn beste vriendinnen. Wat was lekker knuffelen en wat heeft ze een prachtige dochter. Ik was even vergeten hoe klein een pasgeboren baby eruit zag en voelde.. Ik ben ontzettend trots op haar en haar vriend hoe ze alles doen.

Donderdag ging ik met Regan naar Amsterdam. Hij had weer een inburgeringsexamen. Gelukkig ging dit goed. Nu maar afwachten of de cijfers dit ook beamen;)

Zaterdag had ik met een vriendin afgesproken. Zij heeft een dochtertje, wat bijna even oud is als Olivia, dus dat was groot feest. Het weer was top, dus zij konden heerlijk in de tuin spelen.diary 15 van 2017

Business week 15 van 2017

Voor de blog zijn er een aantal leuke ontwikkelingen geweest. Zo had ik dinsdag met Lisa afgesproken, één van onze bloggers. Zij is grafisch ontwerper en we hebben samen gebrainstormd over een nieuw logo. Deze had ik voorheen ooit een keer in Word gemaakt, maar nu deze blog behoorlijk gegroeid is en echt een bedrijf wordt, werd het tijd om een mooi logo te maken. En jeetje, wat ben ik er blij mee! Ik had gewoon niet mooier durven dromen. Alles klopt naar mijn idee! Lisa had haar dochter meegenomen, dus Olivia kon heerlijk met haar spelen. Dat is ook wel te zien aan de woonkamer;)diary 15 van 2017dairy week 15 van 2017

Interview

Vrijdag had ik een interview over de blog. Ik werd geïnterviewd, door een ambitieuze student, over het leven van een blogger, de trends en het online ondernemen. Het was ontzettend leuk, want ik kan urenlang over de blog praten en nu kon ik hier ook nog iemand mee helpen! Super leuk dus.

Ook heb ik twee nieuwe gastbloggers geïntroduceerd en ben uiteraard met beide meiden ontzettend blij. Ook zij gaan jullie maandelijks van de leukste content voorzien. Je leest hier hun voorstelstukje: Dilva en Michelle.

Tot volgende week!

xx

Judith

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *