In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 14. Afgelopen week was een gezellige week. Ik ben met Olivia naar het consultatiebureau geweest, heb heerlijk bij gekletst met een vriendin en ben naar de kinderboerderij geweest. Afgelopen week heb ik heerlijk kunnen genieten met Olivia van het mooie weer. We zijn samen op bezoek geweest bij een leuke vriendin met wie ik maar liefst al ruim 15 jaar bevriend ben en ben druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor Kaapstad.

Privé week 14

Super leuk dat ik bij mijn vriendin op visite ben geweest. Ze heeft een schattig zoontje waar Olivia heerlijk mee kon spelen. Ook vindt zij het altijd een walhalla om nieuw speelgoed uit te testen bij een ander.Diary week 14

Verder zijn we druk bezig met spullen pakken en vooral wat we mee gaan nemen. We willen het liefst natuurlijk veel cadeaus meenemen maar als je 6 weken weg bent heb je zelf ook aardig wat mee te nemen. Ik ben op onderzoek geweest om eventueel dozen op te sturen maar dat wordt eigenlijk overal afgeraden. Het wordt vaak gejat of opengemaakt dus hebben besloten om bijna voor hetzelfde geld een extra koffer in te checken. Daarnaast had ik het geniale idee om ons campingbedje mee te nemen maar de medewerker van de KLM bevestigde waar ik al bang voor was, en die kosten rijzen de pan uit. Het zou rond 300 euro enkele reis worden. Echt zo bizar duur! Dus nu zijn we druk aan het bellen met onze familie daar of we wellicht daar een bedje kunnen lenen en anders kopen we daar een nieuw bedje.

Ik ben ook naar het consultatiebureau geweest. We hebben een ontzettend leuke nieuwe arts. Gelukkig maar want de vorige arts was echt een draak van een vrouw.

Gisteren ben ik met Olivia naar het Groenendaalse bos geweest bij Heemstede. Dat is hier vlakbij en echt een fantastisch om met kids heen te gaan. Je hebt hier een superleuke speeltuin en op loopafstand hiervan een super mooie kinderboerderij.Diary week 14diary week 14

Business week 14

De blog blijft hard groeien. Ik ben hier echt zo trots op. Dit blijft andere ondernemers ook niet onopgemerkt en er zitten weer een aantal leuke samenwerkingen in het verschiet.

Op dit moment ben ik druk bezig met stoffen om mijn nieuwe business vorm te geven. Ik kan helaas hierover nog niet zoveel delen maar er zitten hele gave dingen aan te komen.

Tot volgende week!

xx

Gerelateerd artikel: week 13

1 Comment on Diary: week 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *