Afgelopen week was een rommelige week. Maar ook volop tijd voor gezelligheid. Zo had ik zondag een etentje georganiseerd voor oude buren, had ik een persevent en ben ik nieuwe samenwerkingen aangegaan. Je leest dit en meer in mijn nieuwe diary week 14 van 2017. Maar ook kwam er onverwachts heel gaaf nieuws op de mail en had ik een spontane meeting met een oud klasgenoot.

Privé week 14 van 2017

Afgelopen week begon met een etentje met mijn oude buren. We noemen dit altijd nog “de straat”, maar eigenlijk klopt dit niet meer, aangezien we inmiddels allemaal verhuisd zijn en samenwonen. Het blijft natuurlijk wel bijzonder om zo lang, zulke hechte vrienden te hebben. Ik had een Amerikaans etentje georganiseerd met Tapas, volg je het nog?! Dat Amerikaanse is maar een term voor “iedereen neemt wat lekkers mee” en de Tapas hadden wij omgedoopt tot hapjes. Maar voor de formaliteit hadden we het zo genoemd. En wat was het gezellig! Ik had zelf muffins gemaakt van zalm, tomaat en prei. Dit had ik in bladerdeeg gedaan en was erg lekker. Je vindt dit recept op Pienskeuken trouwens.week 14 van 2017

Huisartsenpost

Helaas eindigde het minder leuk, aangezien ik ’s avonds op de huisartsenpost belandde. Ik had zoveel pijn aan mijn ogen. Gelukkig kon ik tussendoor geplaatst worden en keek de oogarts ook mee. Het bleek een flinke ontsteking te zijn. Nou mooi.. Daar ben ik mooi klaar mee. Regan moest namelijk werken en mijn ouders waren nog op vakantie. Hoe ging ik dit nou weer bolwerken met Olivia? En hoe ging ik het regelen met de blog? Ik had immers allemaal afspraken lopen met ondernemers en ik kon zo slecht zien, dat het onmogelijk was om fatsoenlijke berichten te typen. Laat staat een mooi stuk voor een samenwerking. Gelukkig, na veel begrip, heb ik dit kunnen uitstellen. Ik zat behoorlijk in de piepzak. Dat begrijp je vast wel.

Gelukkig ging het na een paar dagen beter en kon ik alles weer oppakken. Zo had ik een meeting met een oud klasgenoot. Dit was zo ontzettend gezellig. Tot slot zijn wij een samenwerking aangegaan, waar ik in een ander artikel verder op in zal gaan. Zij gaat mij 4 maanden lang begeleiden met een olie. Ik hoop hiermee mijn lichaam meer in balans te krijgen en dat ik ga afvallen, want dat blijft heel erg lastig met een schildklier die nu alweer een half jaar ontregeld is.

Ook was er tijd voor pannenkoeken. Ik ben hier zelf altijd gek op en Regan moest onverwachts werken. Ook kwam mijn vriendin eten, die ook dol is op pannenkoeken dus we hebben er samen met Olivia echt een meiden feestje van gemaakt.

Gisteren had ik alweer de laatste dansles met Olivia. Wat hebben we genoten samen. We dansten met een kikker, hadden lol met de krokodil en meer. Ik begin mij steeds meer te beseffen hoe belangrijk die quality time is samen met haar en hoe snel de tijd omvliegt. Ik weet niet of andere moeders dit herkennen, maar sinds haar geboorte lijkt de tijd nóg sneller te gaan dan voorheen?!

Business week 14 van 2017

Het was een rommelige week, doordat ik zoveel oogklachten had, waardoor er aan het einde van de week heel hard gewerkt moest worden, om toch nog een beetje bij te kunnen werken.

Woensdag was een leuke dag. Ik was uitgenodigd door Sharon van Homeofsha om mee te gaan naar een persevent van Paez. Dit is een nieuw merk in Nederland en heeft echt te gekke espadrilles. Elke blogger mocht een paar uitkiezen om vervolgens een uur lang Tango les te krijgen, hoe leuk?!week 14 van 2017week 14 van 2017week 14 van 2017

Uit onverwachte hoek kwam er een hele gave mail binnen. Ik had jullie vorige week verteld dat ik op een event van Style My Day was uitgenodigd. Hier had ik met een winactie meegedaan en kon een telefoon met een speciale camera erop winnen. Een mega modern ding die prachtige foto’s maakt. Dit kan ik wel gebruiken voor mijn blog, aangezien ik nog steeds foto’s maak met mijn IPhone. En wat denk je?! Ik ben gewoon de winnaar! Uiteraard had ik een vreugdedansje gemaakt, want hij is zo gaaf! En wie wint er nou zo’n grote prijs? IK DUS:D

De groei en uitbreiding

Ik groei hard met de blog en het is teveel werk om met het huidige team te kunnen bolwerken. Ik heb contact gehad met diverse mama’s en die komen ons dolgraag versterken. Vanmiddag zal er één van die leuke mama’s geïntroduceerd worden. Houd de blog dus goed in de gaten.

Daarnaast ben ik druk bezig met de invulling van de blog. Ik ben namelijk aan het nadenken over de invulling van de vaste artikelen, maar wil ook meer persoonlijke artikelen gaan maken. Ik merk dat ik dit zelf echt super leuk vind om te doen en daarnaast krijg ik hier veel leuke reacties op van vrienden en lezers. Genoeg stof om over na te denken dus. En ondertussen uiteraard volop genieten met ons enthousiaste team en genieten van al het moois wat op ons pad komt.

Tot volgende week

xx

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *