Afgelopen week stond vooral in het teken van mijn vierjarige relatie met Regan. Hij verraste mij met sushi en met een prachtige bos rozen. En ik was uitgenodigd op een event van Style my Day. Je leest dit en meer in mijn nieuwe diary week 13 van 2017. Naast deze feestjes heb ik ook weer getennist en begaf mijn wasmachine het en is ons bloggersteam weer uitgebreid met twee leuke mama’s. diary 13 van 2017

Privé week 13 van 2017

Afgelopen week had ik alweer vier jaar een relatie met Regan. De tijd vliegt, cliché maar waar! Omdat dit op dinsdag viel, was het moeilijk te vieren. Op maandagavond ging hij zogenaamd naar een vriend en kwam hij thuis met Sushi om mij te verrassen. Hoe leuk?! En romantisch?!  Gelukkig had ik ook al iets voor hem geregeld en dat was allang in huis. Hij is namelijk gek op Biltong, dat is een soort gedroogd vlees. Ik heb dit al sinds Kaapstad in huis om hem te verrassen. En jeetje, wat was hij daar ook blij verrast mee!diary 13 van 2017

De dag erna werd ik door Regan en Olivia verrast met een prachtige bos rozen. Ik ben zelf echt groot fan van rozen, dus heb ik dan ook met volle teugen van genoten de hele week.diary 13 van 2017

Ook had ik voor mijzelf een vrije middag ingepland. Sinds ik namelijk met schema’s werk komt het nu regelt voor dat ik vrije tijd heb. Dat voelt echt als een luxe. Maar ja raad het al, precies dan gebeurd er iets wat de rust wegneemt. Een enorm kabaal vanuit mijn washok en ja hoor.. Er is een veer gebroken en de wasmachine is onbruikbaar. En dat terwijl ik de volgende dag mijn ‘wasdag’ zou hebben. Gelukkig is Regan enorm handig en gaat hij deze volgende week repareren en tot die tijd maar even uitzingen..

Op donderdag heb ik weer mijn tennisschoenen uit de kast gehaald en met vrienden gedubbeld. Het zomerseizoen komt langzamerhand dichterbij en ben al hardop aan het aftellen. Tot die tijd gaan we wekelijks een baan huren. Ook super leuk natuurlijk.

Gisteren had ik dansles samen met Olivia. Dit is nog van de dansles die ik had gewonnen. Vaak wordt er lachwekkend gedaan over die win acties via Facebook, maar naast dat ik met deze blog leuke dingen weg mag geven, heb ik zelf ook al het een en ander gewonnen. Het loont dus echt.diary 13 van 2017

Business week 13 van 2017

Afgelopen week ben ik in gesprek geweest met diverse moeders om ons team te komen versterken. Ik heb twee toppers aangenomen en beide kijken er ook ontzettend naar uit om, samen met ons, jullie van de leuke content te voorzien.

Afgelopen dinsdag ben ik met Mascha naar een event geweest van Style My Day, dat is van styliste Lonneke die menig BN-er van te gekke outfits voorziet. Ook ik kreeg stylingadvies waar ik enorm blij mee ben en lekker mee aan de slag kan voor het voorjaar.week 13 van 2017

Tot volgende week

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *