In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staat met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zagen wat mij echt gelukkig maakt. Deze week alweer week 12. Afgelopen zondag hebben wij Olivia’s verjaardag gevierd, mega druk en gezellig met onze lieve vrienden. Verder een aantal leuke samenwerkingen gedaan met een PR bureau. Mijn lieve vriendin is bevallen en druk geweest met voorbereidingen voor Kaapstad.

Privé week 12

Afgelopen weekend hebben wij voor vrienden Olivia’s verjaardag gevierd. En wat was het gezellig. Ze heeft ontzettend leuke cadeaus gekregen en we hebben heerlijk gegeten van een boel lekkers. Maandag was het vooral pijn ruimen want het hele huis was over hoop getrokken. Ik vind een verjaardag vieren altijd gezellig en ben dan ook heel blij met zulke lieve vrienden en vriendinnen.

Dinsdag ben ik gezellig bij een vriendin op de thee geweest. Superleuk want daar ben ik al ongeveer 15 jaar mee bevriend. Olivia kon daar heerlijk in de tuin spelen en dat is iets wat ik wel heel erg mis aangezien wij in een appartement wonen.

Afgelopen vrijdag is mijn vriendin, heel onverwachts bevallen van een prachtige zoon. Het kleine prinsje moet nog even in het ziekenhuis blijven want hij is met 34 weken geboren. Wel jammer want afgelopen weekend stond haar babyshower gepland en deze kon natuurlijk niet doorgaan.

Business

Helaas heb ik door alle drukte deze week geen tijd gehad voor mijn nieuwe business. Dit hoop ik aankomende week weer op te pakken.

Met de blog gaat het nog altijd super goed. Het aantal volgers blijft groeien. Ik ga op instagram al richting de 2000 volgens, super cool!
Ik heb voor een PR bureau een aantal leuke opdrachten gekregen dit ik momenteel aan het uitwerken ben. Ook ben ik benaderd door meerdere ondernemers voor een samenwerking. Ik ben er zo trots op dat het zo goed loopt!diary week 12

Tot volgende week

xx

Gerelateerd artikel: week 11

 

2 Comments on diary: week 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *