Het is zondag en dat betekent weer een nieuwe diary. Ook deze week deel ik hoe mijn week eruit zag, wat mij gelukkig maakte en hoe het met mijn onderneming gaat. Lees je mee in mijn nieuwe diary: week 12 van 2017? Ook deze week heb ik namelijk weer genoeg meegemaakt. Zo ging ik samen met Olivia naar de ouder en kind inloop, ben ik naar Lady’s Night geweest in de bioscoop, ben ik met Regan mee geweest naar weer een nieuw examen, heb ik een teamuitje georganiseerd en meer. Maar ook met de blog zijn er weer een aantal leuke nieuwtjes te melden.

Privé week 12 van 2017

Gelukkig weer helemaal hersteld van de griep was er weer ruimte voor leuke dingen. Zo ben ik vorige week met Regan en Olivia naar Amsterdam geweest. Ik heb het al vaker aangegeven in mijn blogs, maar doordat ik zo snel ben gegroeid, schoten leuke dingen doen met ons gezin er vaak bij in. Sinds ik met een planning werk, is daar weer ruimte voor en ik merk dat dit ons allemaal goed doet. Het was prachtig weer en we hebben genoten van straatartiesten op de Dam. En ook mochten de duiven van Olivia niet overgeslagen worden. We hadden wat oud brood meegenomen, dus dat was groot feest. ’s Middags hebben wij heerlijke sushi gegeten en hebben Regan en ik alvast een beetje ons 4 jarig jubileum gevierd. En jeetje, wat was dat lekker!

Dinsdag ben ik met Olivia naar de ouder en kind inloop geweest in de plaats waar wij wonen. Olivia heeft lekker kunnen spelen en ik kunnen kletsen met andere moeders.diary 12

Lady’s Night

Sinds maanden ben ik met een vriendin naar de bioscoop geweest. Regelmatig wordt er in diverse bioscopen in Nederland een Lady’s Night georganiseerd. Je krijgt dan een extra drankje en er zijn diverse activiteiten rondom de film. Wij hadden afgesproken in Hoofddorp, lekker dichtbij huis. We zijn naar de film ‘Het Verlangen’ geweest, een nieuwe film met Chantal Jansen. Echt een grappige film en zeker de moeite waard als je zin hebt om te lachen. Na de film gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag en dat blijft toch altijd leuk uitpakken!

Zaterdag was het tijd om te gaan peuterzwemmen. Ik had cadeaubonnen gekregen voor Olivia’s verjaardag om te gaan zwemmen. Dat is trouwens echt een leuk cadeau voor als je geen inspiratie hebt om iets te geven of om op het verlanglijstje te zetten voor je kleine spruit. Ik ging samen met Regan en we genoten volop.diary 12

Business week 12 van 2017

Ook met de blog gaat het goed. Ik heb twee leuke mama’s aangenomen, die ons team komen versterken. Zij zullen zich zeer binnenkort aan jullie voorstellen. Met deze twee toppers ben ik uiteraard ontzettend blij, omdat zij een mooie aanvulling zijn.

Zaterdag was het dan eindelijk zover, het bloggersuitje stond gepland. Uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten in een ‘Oude Molen’. Dit is een leuk restaurant gevestigd in een oude molen. En ook mocht ik mijn bloggers blij maken met een goed gevulde goodiebag en wat waren ze er blij mee!diary 12

Tot volgende week

xxx

Judith

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *