In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 11.Afgelopen week was het groot feest want Olivia was jarig. Ze is 2 jaar geworden en zo cliché, maar waar, wat is het jaar omgevlogen. Wat zijn we trots op onze vlotte dame. Ik ben druk geweest met traktaties maken en we hebben maar liefst 2 keer haar verjaardag gevierd.

Privé week 11

week 11
Olivia heeft direct het mooie poppenbedje getest, een van haar cadeaus. Ze draagt hier het leuke setje van Petit Juul

Deze week was zoals ik al vertelde een drukke, maar gezellige week. Ik heb vlinders gemaakt met papier en een bellenblaas. Zelf vind ik het echt super leuk geworden. Lang leve Pinterest als inspiratiebron.week 11 We zijn op haar verjaardag met mijn ouders naar het pannenkoekenhuis geweest, altijd lekker! Ik had haar een superleuk pakje aan gedaan van Petit Juul. Dit is zo’n leuke webshop. Ik heb hier ook al een artikel over geschreven want ik vind dit echt een aanrader.

Afgelopen weekend hebben wij het gevierd met ons vrienden. Wat was het gezellig en wat is ze verwend. Ik ben s’ ochtends druk geweest met een appeltaart bakken en een heerlijke geitenkaasquiche. Deze is altijd een succes als ik hem maak met walnoten, honing, bosui, spek en bladerdeeg. Ik vind het altijd handig om een soort buffet te maken zodat iedereen zelf al het lekkers kan pakken. Ik had ook een heerlijke taart van Ikea gekocht, van daim chocolaatjes. Zelf vind ik die echt heerlijk.week 11

Business

Afgelopen week 11 ben ik druk geweest met de blog. Echt zo gaaf om te zien hoe hard ik groei. Ik krijg veel leuke reacties en ben daar ontzettend trots op. Ook heb ik op dit moment een aantal leuke samenwerkingen lopen. Ik ben zo blij dat ik iets heb gevonden waar ik zoveel energie van krijg. Aankomende week staan er weer een aantal leuke opdrachten uit waar ik met veel plezier aan ga werken.

Tot volgende week!

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *