Het is zondag en dat betekent weer een nieuwe diary. Deze week alweer week 11 van 2017. Afgelopen week was ik herstellende van een griep, heb ik mijn eerste tennisles gehad en heb ik leuk nieuws over de blog. Zo ben ik een aantal leuke samenwerkingen aangegaan en daarnaast geniet ik met volle tuigen van de stijging van de bezoekersaantallen. Maar ook heb ik een fantastische prijs weg mogen geven van VTech.

Privé week 11 van 2017

Afgelopen week was ik nog deels geveld door de griep. Gelukkig heb ik zelden griep, maar wat was deze variant hardnekkig. Gelukkig knapte ik aan het begin van de week op, want ik vond het alweer veel te lang duren.diary 11 van 2017Dinsdag ben ik naar ons wekelijkse uitje geweest, de Ouder en Kind Inloop. Dit is georganiseerd via de gemeente en het is altijd leuk om daar andere ouders te ontmoeten. Ook Olivia kan haar lol op, met weer eens ander speelgoed en spelen met andere kinderen. Helaas viel ze aan het einde van de ochtend met als resultaat, 3 tanden door haar lip. Jeetje, wat was dit zielig. Na een koude doek hier tegenaan gehouden te hebben, zakte de pijn gelukkig weg en stopte het bloeden.diary 11 van 2017Donderdag had ik sinds jaren weer tennisles. Ik deed een proefles mee om mijn niveau te bepalen voor aankomend seizoen. Het was echt heerlijk. Zo lekker om weer buiten te sporten en nieuwe mensen te leren kennen. Ik kan dan ook niet wachten totdat het buitenseizoen geopend wordt.

Gisteren had Regan weer een examen voor zijn inburgering. Ik heb het volle vertrouwen dat hij dit examen heeft gehaald. Hij doet het immers zo goed hier in Nederland. Hij spreekt al vloeiend de taal en heeft al een vast contract gekregen voor onbepaalde tijd. Je begrijpt dat ik natuurlijk apetrots op hem ben.diary 11 van 2017

Business week 11 van 2017

Ook met de blog was het een leuke week. Ik ben wederom een paar leuke samenwerkingen aangegaan en ben achter de schermen druk bezig geweest met het voorbereiden van ons teamuitje. Volgende week heb ik een teamuitje gepland voor de blog. Hier kijk ik uiteraard ontzettend naar uit.

Ook ben ik verder gegaan met mijn webshop. Het is toch nog een behoorlijke klus om dit zelf te ‘bouwen’. Maar jeetje, wat leer ik hier veel van door het allemaal zelf te doen. Ik hoop jullie hier dan ook snel meer over te kunnen vertellen.

Voor mijn blog en nieuwe onderneming is het van groot belang dat ik een goede camera aanschaf. Aangezien ik hier absoluut geen kaas van gegeten heb, ben ik heel benieuwd of jullie adviezen hebben? Ik hoor het heel graag. Gisteren heb ik mij wel al uitgebreid laten informeren in de winkel, maar dat is wellicht gekleurd..

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

2 Comments on Diary: week 11 van 2017

    • Hi Malou,
      Dank je wel voor je lieve woorden! Ik ben heb mij nu goed laten informeren en twijfel tussen de Canon 750D of de Canon G7X. Deze maken beide prachtige foto’s. De Canon 750D maakt net nog even iets betere foto’s maar vergt wel meer kennis van fotografie en Canon G7X is lichter, kleiner en dus makkelijker mee te nemen. Lastig he?! Succes ook met jou beslissing! Liefs, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code