In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 10.Week 10 was een hectische week. Olivia kreeg krentenbaard, jeetje wat was ze er beroerd van. Ze was al een paar dagen hangerig en at weinig. Dit is niks voor haar en uiteindelijk bleek er dus wat er waarschijnlijk al een beetje sluimerde. Ze kon hierdoor niet naar de kinderopvang en was het daardoor hectisch met alle andere bezigheden zoals de nieuwe onderneming, blog bijhouden, contacten onderhouden, sporten, enz.

Week 10

Met de blog gaat het erg goed. Ik krijg dagelijks leuke reacties en ook de bezoekersaantallen en volgers op social media stijgen hard. Ik ben hier zo trots op! Deze week staat er voor de blog een superleuke winactie op Facebook. Je kunt namelijk een mooie deken winnen van Poetree, dit is een van mijn lievelingsmerken. Ik hoop dat ik aankomende week iemand hier heel erg blij mee ga maken.

Privé

Na telefonisch overleg kreeg ik een antibiotica zalf tegen de krentenbaard en deze werkte wonderbaarlijk al binnen een dag. Je zag alle plekjes indrogen en ze at na 2,5 dag weer redelijk tot normaal.

Gisteren ben ik samen met Regan naar Ikea geweest. We zijn aan het inventariseren wat we nodig hebben voor als wij ons huis gaan verhuren via Airbnb. We willen dit namelijk gaan doen voor de periode dat wij naar Kaapstad gaan. Best spannend, maar ook erg leuk als ik de verhalen van mijn broer en zus hoor die het in Amsterdam ook via Airbnb verhuren.

Vandaag zijn wij naar de Olmenhorst met Oliva geweest. Dit is een prachtig landgoed waar momenteel de appel- en perenpluk dagen zijn. Superleuk en bovenal prachtig om te wandelen. Ook zijn er superleuk dingen voor kinderen te doen. Zo heeft Olivia paard gereden en op een springkussen zich uit kunnen leven. Meer informatie vind je hier over de Olmenhorst in Lisse. Het duurt nog tot 30 oktober. Echt een aanrader!week 10week 10week 10Tot volgende week!

xx

Gerelateerde artikelen: week 9, week 8

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *