In mijn wekelijkse diary geef ik een kijkje in mijn leven, wat mij gelukkig maakte, hoe het gaat met mijn onderneming, etc. Deze week alweer week 10 van 2017. Zo ben óók ik geraakt door het griepvirus, heb ik getennist en mooie vorderingen gemaakt met mijn blog.Maar ook met een vriendin gegeten, dansles gevolgd met Olivia en ben ik begonnen om mijn webshop te bouwen.

Privé week 10 van 2017

Afgelopen zondag heb ik sinds jaren weer getennist. En jeetje, wat was dat leuk! Vanaf 1 april start het zomerseizoen en ik heb mezelf dan ook opgegeven voor tennisles. Om niet volledig af te gaan, heb ik mij voorgenomen om al een paar keer daarvoor te oefenen. Stiekem probeer ik Regan ook enthousiast te maken, zodat hij wellicht ook mee wil gaan.

En ook zijn we naar de kinderboerderij geweest. Dit is altijd leuk voor Olivia, het is lekker dichtbij en het is een leuk uitje waar je niet uren blijft. diary 10

De griep

De dagen daarna begonnen met keelpijn en je raadt het al, de griep volgde… Zo vervelend want zoals iedereen weet; een moeder kan niet ziek zijn. Ook dat heb ik ervaren, want Regan moest gewoon naar zijn werk en verder is iedereen druk, dus de zorg voor Olivia kwam nog steeds op mijn schouders terecht. Gelukkig had Regan donderdag vrij genomen om mij te ontlasten en met Olivia op pad te gaan.

Donderdagavond kwam er gezellig een vriendin eten. We hebben een high tea gepland in Haarlem, waar we al zo lang naartoe willen gaan. Hierover zal ik jullie later meer vertellen. Thee is, voor degene die mij echt goed kennen, mijn verslaving en ik kijk er dan ook zo naar uit om weer allemaal lekkere kruidentheeën te gaan testen.

Dansles met Eddy de Kikker

Gisteren heb ik samen met Olivia peuterdans gedaan. Zo leuk! Ik had afgelopen week de winnaars getrokken van de winweek en diezelfde avond won ik zelf een cursus peuterdans met Eddy de Kikker. Hoe leuk?! Dit was natuurlijk groot feest en de hele week werd er al uitgekeken naar deze dansles.diary 10 van 2017

Business week 10 van 2017

De blog groeit nog altijd door. En jeetje, wat ben ik daar trots op! Op Instagram hebben wij bijvoorbeeld de 6000 volgers al gepasseerd. Wat een aantal he?!

Dit is diverse ondernemers ook niet ontgaan en ik ben de afgelopen week weer een paar leuke samenwerkingen aangegaan. Ik ben ontzettend dankbaar dat, ondanks dat ik hier heel erg hard voor werk, het vertrouwen van ondernemers krijg om die samenwerking aan te gaan. Dat is zeker wel iets, waar ik soms even stil bij moet staan.

Tot volgende week!

xxx

Judith

p.s. Er loopt een hele toffe winactie in samenwerking met VTech. Doe jij al mee? Dit is de link naar het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code