Wanneer jouw kleine spruit een nieuw bed krijgt, hoort hier natuurlijk ook een nieuw dekbed bij mét nieuwe dekbedovertrekken. Deze vond ik van het merk Snurk. Wellicht ken je ze al en anders maak ik je graag enthousiast in dit artikel. Lees daarom snel verder. 

Dekbedovertrekken van Snurk

Een nieuwe spannende fase, een nieuw bed voor Olivia. Maar ook was zij inmiddels uit haar slaapzak gegroeid en moesten wij op zoek naar een dekbed. Deze vonden wij bij Yumeko. Dit dekbed is gemaakt van puur plantaardige tencel kinderdekbed. Hij is heerlijk warm en comfortabel. De tencel vulling en de zachte katoenen tijk ademen optimaal en reguleren warmte als de beste. Kortom allemaal aspecten die wij belangrijk vonden voor een nieuw dekbed voor Olivia.

Met het perfecte dekbed in huis werd het tijd om ons te gaan oriënteren op een mooi dekbed. Ondanks dat Olivia een goede slaper is vond ik het belangrijk om het toch zo aantrekkelijk mogelijk voor haar te maken. Ik wilde daarom ook een dekbed die voor het oog een lust was. Als ik haar de kans gaf werd het een Elsa dekbed maar dat vind ik iets minder fraai staan in ons interieur dus ging ik op zoek naar een minstens zo mooi alternatief. Ik kwam al snel uit bij Snurk. Dit merk begon ooit met een dekbed dat oogde als een kartonnen doos en stoep. De opbrengsten ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland en verkocht binnen no-time uit. Extra leuk detail is dat het label door Nederlanders is opgericht en keer op keer opgepikt wordt door designbloggers.

Collectie

Het uitgangspunt is altijd dat zij leuke dingen willen maken. Inmiddels veroveren zij zelfs de Amerikaanse markt met hun realistische prints. Zo zie je een dinosaurus, een zeemeermin, een beer, dennenappels, een prinsessenjurk en meer in de collectie. Kortom met zo’n dekbed moest en zou ik een feestje maken voor Olivia om in haar nieuwe bed te gaan slapen.

De dekbedovertrekken van Snurk zijn verkrijgbaar in diverse maten. Wij hebben voor Olivia’s peuterbed gekozen voor de maat 120 x 150 cm.
Snurk

Dit dekbedovertrek koop je hier voor €54,95.

SnurkHet dekbedovertrek met prinsessenjurk koop je hier voor €54,95.

Benieuwd naar de overige collectie kinderdekbedovertrekken? Ze hebben namelijk nog veel meer moois. Uiteraard vind je bij Slaaptextiel een veel uitgebreidere collectie waaronder de dekbedovertrekken voor volwassenen. Die vind je hier onder ‘dekbedovertrekken’.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Slaaptextiel.

2 Comments on Favoriet: Dekbedden van Snurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *