Vandaag is het dan eindelijk zo ver. De loting van de winweek. Zelf ben ik enthousiast over ieder kado en wilde dit stiekem ook wel een beetje zelf winnen. Maar op deze manier vier ik het natuurlijk niet met mijn lieve volgers. Vandaag mag ik dan eindelijk de gelukkige winnaars bekend maken.Omdat ik zo ontzettend trots ben op mijn groei, leek het mij leuk om een winweek te organiseren. Deze is ontzettend goed ontvangen en er zijn heel veel enthousiaste reacties op gekomen. Super bedankt daarvoor. Dit is voor mij zo belangrijk geweest om dit samen met jullie te vieren, want immers zonder jullie heb ik niet zo’n groot plezier in de blog en ben ik niet zo hard gegroeid.

Winnaars

Ik zal jullie niet langer in spanning laten en de winnaars met jullie delen. Zie je je naam ertussen staan, van harte gefeliciteerd! Voor de andere niet getreurd, want er komen een paar hele leuke andere winacties aan.winactie 1 winnaarsWinnaar koffiezetapparaat: Anja den Ouden

Niet gewonnen? Je koopt dit leuke item hier voor 24,95.poppenhuis

Winnaar pimpset poppenhuis: Anne Zondag

Ook enthousiast over deze pimpset maar niet gewonnen? Je vindt hier meer informatie.

winactie cruesli pienskeuken

Winnaar homemade cruesli: Vanessa Raffaela Sibma

Benieuwd hoe deze home cruesli van Pienskeuken smaakt? Je kunt hier meer informatie vinden.

Winnaar toilettas Poetree: Nathalie Kerst

Badderen is nog nooit zo in stijl geweest met deze toilettas. Helaas niet gewonnen? Je koopt hem hier voor 24,95.Winactie 5

Winnaar Play & Go speelmat: Rowenna van der Meer

Bij jou thuis ook altijd rondslingerend speelgoed en niet gewonnen? Je koopt hem hier voor 37 euro.

Feetjes

Winnaar Feetje naar keuze: Angelique van Hoewijk-Verhage

Ook fan van deze leuke hangers? Meer informatie vind je hier.

knuffels

Winnaar knuffel Evy+Anne: Elisabeth Maria Martina

Wat is hij lief he deze zachte knuffel? Niet gewonnen? Je koopt hem hier voor 17,50.

Wanneer je je naam hiertussen ziet staat, wil je mij dan zo snel mogelijk een email sturen met je adresgegevens? Deze kan je sturen naar info@onlinelifestylemagazine.com.
Dan zorg ik dat de gewonnen prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Liefs Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code