Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Ik heb de gouden tip! Voor Isa kochten wij de Magibook van VTech en het was een schot in de roos. Nieuwsgierig? Lees hieronder alles over dit interactieve boek voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Magibook VTech

Een interactief boek

Isa houdt van interactief speelgoed (en het liefst met een scherm natuurlijk!). Dus ik was blij verrast dat er ook interactief speelgoed bestaat in boekvorm, zonder scherm. De Magibook heeft wat weg van een laptop, maar is toch lekker een boek. Een interactief én educatief boek dat aansluit bij de ontwikkeling van je kind en zeker ook een bijdrage levert aan de eerste voorbereiding op school. Met behulp van de pen tikt Isa op alles wat ze ziet. Ze maakt kennis met cijfers, letters, vormen, kleuren en dieren, verbetert haar fijne motoriek door het volgen van rechte lijnen en kronkellijnen met de pen en leert over allerlei verschillende onderwerpen door middel van uitdagende spelletjes, muziek en geluid.

De verschillende activiteitenboeken

Ook kun je aan de Magibook verschillende activiteitenboeken koppelen. Standaard wordt het activiteitenboek ‘Een dag uit het dagelijkse leven’ meegeleverd met de Magibook. Je klikt zo’n activiteitenboek gewoon vast in de Magibook. De andere activiteitenboeken koop je los voor ongeveer € 12,95 per stuk. Wel moet je de inhoud van het activiteitenboeken die je los koopt eerst even uploaden via een kabeltje. Je hebt ze in twee niveaus: voor 2-5 jaar of voor 4-6 jaar. Isa is vooral fan van de handpoppen in het activiteitenboek ‘Cijfers ontdekken met Scout & Violet’. En ook de letters achterin de Magibook vindt ze interessant. Inmiddels herkent ze de letters I(sa), O(llie) en S(noepjes) al. Eén activiteitenboek heeft 32 pagina’s, dus er is genoeg te bekijken en te doen!

Activiteitenboek MagibookActiviteitenboek Magibook eerste schooldag

Educatief speelgoed

Educatieve spellen zijn voor kinderen een mooie manier om spelenderwijs wat te leren. Want ik vind dat leren op deze leeftijd vooral vrijblijvend moet zijn. Behalve natuurlijk bij het consultatiebureau, dan moeten ze presteren … 😉 Dus ben jij op zoek naar leerzaam, maar bovenal leuk speelgoed? De Magibook koop je voor € 44,95 bij onder andere Bol.com!

X,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code