Twee toffe merken hebben de handen in één geslagen en hebben recent twee geweldige items gelanceerd. Makii en Kinderfeets hebben namelijk loopfietsen uitgebracht met creatieve prints waarvan er één steeds opnieuw kan worden ingekleurd. Daarnaast kan de andere loopfiets worden omgebouwd van drie- naar tweewieler. Naast een prachtige design zijn deze fietsen ook mega handig voor de motoriek.

De achtergrond van Kinderfiets en Makii

Kinderfiets werd vijf jaar geleden opgezet door Oscar Mulder. Terwijl hij aan de weg timmerde met het ontwerpen van verpakkingen voor lolly’s, ijsjes en mueslirepen ontwierp hij een loopfiets dat precies goed was voor zijn toen twee jaar oude zoontje. Het moest een voorloper zijn van de gewone fiets maar zijn zoon moest erop passen en voetsteuntjes hebben om de overgang naar de fiets makkelijker te maken. Inmiddels is hij ontdekt en maakt heeft hij zelfs een behoorlijke naam opgebouwd in New York.

Makii werk in 2015 bekend door hun grote kleurplaten. Deze zijn zelfs nu in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Uiteindelijk heeft de Rotterdamse speelgoedwinkel ‘De kleine Kapitein’ deze twee partijen bij elkaar gebracht.

Twee verschillende designs

Er zijn twee verschillende loopfietsen uitgebracht. Allereerst de Kinderfeets Makii Classic. Deze loopfiets is geïnspireerd op de Nederlandse omafiets. Deze fiets is geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Met zijn stoere dikke banden en print in krijtverf is een ware musthaves voor je peuter. Hij wordt geleverd met krijtjes en je koopt hem vanaf 109 euro.Kinderfeets en MakiiDaarnaast hebben zij de Kinderfeets Makii Tini Tot uitgebracht. Deze is een 2-in-1 design en is ontwikkeld voor de allerkleinsten fietsers vanaf 12 tot 24 maanden. Dit is een driewieler met mooie spaakwielen die je gemakkelijk ombouwt tot een miniloopfiets op twee wielen. Door de vrolijke Makii figuren heb je hier gegarandeerd een gaaf kado voor je dreumes. Je koopt hem voor 85 euro.makii loopfietsMeer informatie en verkooppunten vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *