Het regent buiten, je boodschappen zijn al gedaan, recent zijn alle indoor pretparken in de omgeving bezocht en je bent deze week al bij de bibliotheek geweest. De vraag rijst dan; Wat zullen we nu weer eens gaan doen vandaag met Olivia? Hier biedt Confetti op Tafel de uitkomst. Je vindt hier in de webshop de leukste knutselmaterialen maar ook voor uitdagende workshops of vrolijke kinderfeestjes kan je hier terecht. Helemaal blij werd ik van deze webshop. Ik kwam hier de leukste dingen tegen en de enige lastige keus was dan ook, gaan we voor de XL kleurplaat of voor een stoere 3D puzzel?

Over Confetti op tafel

Annie, trotse moeder van drie kids, is eigenaresse van Confetti op Tafel. Door haar creatieve achtergrond (altijd creatief bezig met haar eigen kids) beleefde zij zoveel plezier aan het knutselen dat zij van haar passie haar job wilde maken. Begonnen met kraamcadeaus en knutselspullen verkopen en later uitgebreid met het geven van workshops en kinderfeestjes.

Zij streeft ernaar om kinderen en hun ouders te enthousiasmeren om te knutselen en naast het knutselen op school de kinderen te blijven stimuleren op een creatieve manier. Zij wilt met knutselen een groot feest maken en kijkt er dan ook ontzettend naar uit om dit ook met jou te gaan doen!confetti-op-tafel-home

Assortiment Confetti op tafel

Je kunt hier terecht voor kinderfeestjes. Dit is namelijk de place to be voor een creatief, gezellig, leuk, leerzaam en uitdagend kinderfeestje. Deze feestjes worden geadviseerd voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ook voor workshops ben je hier aan het juiste adres. Hier worden verschillende knutseltechnieken geleerd en wordt aan de slag gegaan met diverse materialen.

Tot slot heeft Confetti op Tafel ook haar eigen webshop. Hier vind je onder andere deze te gekke XXL kleurplaten. Deze kleurplaten heb je van Amsterdam, Nederland of Europa. Hoe gaaf is het om op deze manier door Europa te reizen bijvoorbeeld met alle hotspots die je kunt kleuren? Ook verkoopt zij een super leuke Speel- en kleurplaat van Fiep Westendorp. De kleurplaten koop je voor 12,95 per stuk. Confetti op tafelNaast deze kleurplaten verkoopt zij ook houten 3D puzzels van bijvoorbeeld een stoere dinosaurus, paard, krokodil of helikopter. Deze puzzels koop je voor 3,50 per stuk. Het leuke hieraan is dat ze blanco worden geleverd en je dus zelf een kleurtje kunt geven.Confetti op tafelOok zo enthousiast geworden of benieuwd naar wat Confetti op Tafel nog meer te bieden heeft? Je vindt hier meer informatie.

 

Dit is een gesponsord artikel door Confetti op Tafel.

2 Comments on Confetti op tafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *