Met de kerst in aantocht is het weer de hoogste tijd om je huis Christmasproof te maken. Het vergt de nodige tijd en inspiratie om je huis om te toveren. Maar als dit eenmaal achter de rug is, heerst er een gezellige kerstsfeer. In deze Blog enkele tips om je huis in een handomdraai Christmasproof te maken. Een mooie kerstboom en accessoires mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Bij Dille en Kamille vind je dit jaar bijvoorbeeld weer een heleboel mooie accessoires om je huis mee op de fleuren, voor deze betoverende periode. Maar ook de fotoslingers van Pikajoe zijn een aanrader. Kerst is voor de meeste mensen een gezellige en sfeervolle periode. Het huis wordt Christmasproof gemaakt, gezellig aangekleed met een mooie kerstboom en het interieur wordt aangekleed met de vele leuke accessoires.

Het gemis van dierbaren wordt in deze periode helaas wel extra benadrukt. Laten we ook hier bij stil staan !

Ieder jaar weer zijn er weer nieuwe hot items en kleuren die helemaal ‘in’ zijn. Bij ons thuis hielden we het ieder jaar bij dezelfde, witte aankleding van de kerstboom en witte accessoires om het huis Christmasproof te maken. Sinds Regan bij ons woont, is dit niet meer het geval, want hij wil ook de traditionele rood tinten toevoegen ! Ter inspiratie ging ik op zoek naar leuke items.

Tips om je huis Christmasproof te maken !

Een leuke optie om je huis Christmasproof te maken, is door een fotoslinger op te hangen. Je kunt hier bijvoorbeeld je kerstkaarten of mooie foto’s in stoppen. Zelf heb ik de rode variant gekozen, omdat hier in Zuid-Afrika de rood tinten symbool staan voor de kerst.

haal de kerst in huis

Koop de slinger hier ! De fotoslinger is beschikbaar in verschillende kleuren voor slechts €19,95 (inclusief 5 kerstkaarten).

Kerst in huis met Dille en Kamille

Ook Dille en Kamille pakt dit jaar weer groots uit wat betreft het kerstseizoen. Wil je dit jaar je huis omtoveren in de klassieke, rode kerststijl, of ga je liever voor groen- of pasteltinten? Alle combinaties zijn mogelijk bij Dille en Kamille. Hier onder een greep uit de huidige kerstcollectie:Kerstsfeer in huisJe koopt deze handgemaakte kerstballen voor €2,95 per stuk.

Uiteraard kan een mooi tafellaken tijdens het kerstdiner niet ontbreken. kerstsfeer in huis Dit katoenen tafellaken kost €22,95.

Brood is iets wat bijna bij elke maaltijd op tafel kan staan. Daarom vind ik dat deze leuke broodmandjes in dit rijtje niet mochten ontbreken.kerstsfeer in huis Je koopt ze voor €8,95.

Deze kerststerren zie je ook al decennialang terugkomen. En ook dit jaar heeft Dille en Kamille een prachtige variant in de collectie. kerstsfeer in huisZe zijn beschikbaar in diverse maten en je koopt ze vanaf €6,95.

Crackers zijn ook altijd superleuk om op de borden van je gasten te leggen of om als cadeau te geven bij degene bij wie je gaat eten. Stop een mooie wens of spreuk in de cracker en verpak hem in een mooie cadeauverpakking. kerstsfeer in huisJe koopt ze voor €9,95 en ze zijn verpakt per 6 stuks.

Om de tafel te versieren, zie je naast kaarsen ook leuke kerstengeltjes. Wat vind je bijvoorbeeld van deze? Te leuk toch?! kerstsfeer in huisJe koopt deze engeltjes voor €3,95 per 12 stuks.

Ook pompoenen zijn helemaal HOT ! kerstsfeer in huisJe koopt deze leukerds voor slechts €3,95.

Veel succes en plezier met alle voorbereidingen voor de kerst !

X Judith

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *