Het is alweer tijd voor Budget Friday! Elke week gaan wij op zoek naar de leukste budgetitems voor jouw kleintjes. De ene week doen we dat voor boys, en de andere week voor girls. Deze week zijn de boys aan de beurt. Lees snel verder wat voor leuks wij hebben gevonden en waar je alles koopt in de nieuwe Budget Friday Boys 51. 

>> LEES OOK: Last minute kerstcadeaus

Budget Friday 51

Wekelijks lichten we acht items voor je uit die we budgetproof noemen. Het zijn allemaal items voor kleine prijsjes. Dat is altijd lekker shoppen, vooral wanneer de kinderen zo enorm in de groei zijn! Ook deze week hebben we weer van alles voor je gevonden. Leuke sweaters, shirts, jassen, broeken … Alles komt aan bod! Je koopt alle items via bijgevoegde links. Ennuh.. Allemaal onder de €15,00. Veel shopplezier! 

  1. Dit katoenen overhemd koop je hier voor €14,99.
  2. ‘Always laugh loudly’. Deze sweater koop je hier voor €14,99.
  3. Het blauwe poloshirt koop je hier voor €9,99.
  4. Dit feestelijk shirt van Mickey Mouse koop je hier voor €5,99.
  5. De babysweater koop je hier voor €4,99.
  6. Deze baby denim broek van Hema koop je hier voor €14,00.
  7. Een lekkere warme muts is een musthave. Je koopt deze muts hier vanaf €12,00.
  8. Ook een warme sweater mag niet ontbreken in de kledingkast van jouw kleine prins. Je koopt deze sweater hier voor €10,95.

Wij zijn heel benieuwd of je via de blog ook je kleding koopt? Wij doen ons uiterste best om de leukste items uit te lichten en zijn dan ook altijd benieuwd of jij hierdoor voldoende inspiratie opdoet om lekker te gaan shoppen. Leuk als je dit dan ook met ons deelt via social media of hieronder in de comments.

>> LEES OOK: Tips voor de mooiste kerstfoto’s

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Op hele korte termijn zal onze eerste vlog online komen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.

Happy Friday!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code