Yay, vrijdag! Het is bijna weekend en ook nog eens Black Friday. Maar ook betekent dit een nieuwe Budget Friday Boys 47! Heerlijk shoppen voor fijne prijsjes. En dat is iets waar heel veel mama’s en papa’s blij van worden. Kijk gauw verder welke leuke items we hebben geselecteerd. 

Budget Friday Boys 47

Elke vrijdag is het Budget Friday bij Onlinelifestylemagazine. We selecteren acht items of looks waar we heel blij van worden en die bovendien ook nog eens scherp geprijsd zijn. Ook voor vandaag hebben we toffe sweaters, shirts, broeken en meer uitgelicht. Deze week zijn de boys aan de beurt. Shop alle items via onderstaande links.

LEES OOK: VTech 25 jaar + winactie

  1. Deze blauwe sweater koop je hier voor €9,99.
  2. Het shirt met lange mouwen koop je hier voor €5,99.
  3. Een paar lekker warme sloffen is ook een musthave. Dit paar koop je hier voor €12,99.
  4. Deze ribbroek is verkrijgbaar in het blauw, kaki of mosterd. Je koopt hem hier voor €12,99.
  5. Het gilet van Name it koop je hier voor €13,56.
  6. De broek met bretels koop je hier voor €14,95.
  7. Deze fleece jas koop je hier voor €14,99.
  8. Alle jongens ‘stay cool’ in deze sweater! Je koopt hem hier voor €6,90.

Black Friday

Vandaag is het Black Friday 2017. Daardoor zijn er allerlei aanbiedingen, deals en acties geldig en via diverse websites beschikbaar. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal 24 uur geldig, of soms zelfs een aantal dagen. Dan lopen de aanbiedingen in veel gevallen tot en met maandag 27 november, ofwel Cyber Monday. Houd social media daarom goed in de gaten! Hier doen de leukste shops namelijk aankondigingen over wat hun eventuele actie is.

In Amerika, waar het feest vandaan komt, zijn er vooral acties in winkels. Dit leidt soms tot bizarre taferelen. Mensen zijn zo fanatiek dat ze soms zelfs met elkaar op de vuist gaan. Wat mij weer doet denken aan de opening van de Primark …

>> Volg je ons al op Facebook en Instagram?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *