Het is weer vrijdag! En dat betekent een nieuwe Budget Friday. Waar we voorheen om de week een budget Friday deelden, wordt het nu wekelijks. De ene week voor boys en de andere week voor girls. We laten je allemaal fijne items voor een kleine prijs zien. Op zoek naar een sweater, tops, broeken, een jas of een beanie? Dat komt allemaal voorbij in week 43.

>> LEES OOK: In de spotlight ‘Leaves and Feathers

Budget Friday Boys 43

Vandaag kan je weer lekker budget shoppen via de blog. We tonen je allemaal items die scherp geprijsd zijn. Heerlijk, toch?! Zo selecteerden we onder andere een lichtgewicht jas van Hema, maar ook een ‘beestig’ sweatshirt van Zara. Of wat dacht je van de tuinbroek? Met de beanie van nOeser die we uitzochten, is jouw kleine man vast de hipste van de speelplaats!Budget Friday boys 43

  1. De blauwe jas koop je hier voor €15,00.
  2. Kindersweater met capuchon koop je hier voor €15,00.
  3. Sweatshirt met geborduurde tijger koop je hier voor €14,95.
  4. De beanie is van het merk nOeser. Je koopt hem hier voor €12,95.
  5. Contrasterende denim tuinbroek koop je hier voor €19,95.
  6. Tree, two, one, go! Je koopt het shirt hier voor €2,99.
  7. Het overhemd koop je hier voor €8,90.
  8. En hoe leuk is dit babybroekje? Je koopt hem hier voor €14,99.

Wij zijn erg benieuwd wat je van deze rubriek vindt. Laat het dus vooral aan ons weten. Of heb je misschien nog andere wensen? Zijn er dingen die je graag meer terugziet op de blog, bijvoorbeeld? Schroom dan zeker niet en laat het ons weten! Meer speelgoed, meer kinderkamerinspiratie, meer voor moms, meer recepten, etc.? Your wish is our command!

 

En volg je ons al op Facebook? Dan ben je namelijk steeds als eerste op de hoogte van de laatste artikelen, leuke winacties en meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *