Olivia was recent jarig en werd 2 jaar zoals jullie misschien wel weten. De grote vraag is dan natuurlijk wat geef je een 2-jarige voor haar verjaardag? Inmiddels is ze uit een heleboel speelgoed gegroeid en je wilt haar natuurlijk blijven entertainen. Gelukkig weet VTech wel raad met die vraag. Zij hebben het Blub Blub avontureneiland uitgebracht en is hier thuis al een groot succes. Met de feestdagen voor de deur wilde ik dit te gekke speelgoed van VTech graag met je delen. Het is een superleuk kado waar zowel in bad als daar buiten mee gespeeld kan worden.blub blub avontureneiland

Blub Blub Avontureneiland

Volop speelplezier in bad, zwemband, onder de douche of gewoon op de grond. Eigenlijk kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op met die speelgoed. Het eiland drijft op water waardoor het wel extra gaaf is in het bad of zwembad. Bijgeleverd krijg je Zeno Zeeschildpad. Een zeeschildpad die er vrolijk op los zingt. Lanceer hem op het Splash Point van de lanceerder en luister naar de vrolijke reacties. Zo kan hij 10 melodietjes spelen en 4 liedjes zingen. Hij is waterdicht, stevig en gemaakt van een duurzaam design.

Je kunt dit avontureneiland ook aanvullen met andere dieren, zoals Chris Clownvis, Ziva Zeeleeuw en Klaas Krab. Ook deze dieren spelen 10 melodietjes en zingen 4 liedjes. Ideaal dus om spelenderwijs de taalontwikkeling te stimuleren.

Ook wordt er volop gedacht aan de motorische ontwikkeling. Zo kan je de bijgeleverde bakjes met water vullen of de bakjes stapelen.

Dit is nu al een van Olivia’s favorieten speelgoed. Ze is hier uren zoet mee en ik vind het eerlijk gezegd ook nog leuk om met haar mee te spelen.blub blub avontureneiland

Dit avontureneiland wordt geadviseerd voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar. Je koopt het eiland onder andere hier voor 29,99.

4 Comments on Blub Blub avontureneiland van VTech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *