Of ik zin en tijd heb om mee te gaan naar een blogevent, waarvoor Onlinelifestylemagazine is uitgenodigd. Dat wil ik wel! We gaan de nieuwe zomercollecties van 2017 bekijken. Vandaag is het zover en Judith en ik rijden er naartoe. Na een warm welkom zitten we aan tafel met andere bloggers. Koffie, thee, wat lekkers erbij en een enorm boeket rode rozen. Het is tenslotte Valentijnsdag.

Koffie, thee en een hoop gekwebbel

Al snel is het een druk gekwebbel en een en al gezelligheid. De sfeer is goed en er worden ervaringen gedeeld over het bloggen. Maar al snel verschuift het hoofdstukje bloggen naar de achtergrond en gaat het over het onderwerp, waar we niet over uitgepraat raken: onze kinderen. Tsja, zet wat moeders bij elkaar en het hek is van de dam.

Gastspreker

We luisteren naar de toespraak van het PR bureau en worden enthousiast. Het belooft een leuk en leerzaam event te worden. Daarna is een gastspreker van Zeeman aan het woord. Waar men vroeger liever niet gezien wilde worden bij de Zeeman, hangt iedereen aan de lippen van de spreekster. Interessant om te weten, is dat Zeeman 80% van de collecties zelf ontwerpt, zij de laatste trends volgen en inmiddels in verschillende Europese landen zijn gevestigd. Na een leuke sneak peak van de kinderkleding voor de zomer (ik kan je vertellen dat het er heel gaaf uitziet), duiken we de showroom in en kijken onze ogen uit. Verschillende grote merken hangen in de rekken. Wie wil, kan kleding meenemen om het te laten passen door hun eigen modelletjes. Accessoires, sieraden, kleden, douche en badartikelen…noem het op en het is er.

Voor jou geselecteerd

 

Natuurlijk hebben we gekeken wat leuk is om met jullie te delen en hebben we enkele items geselecteerd. Wat vind je van deze mijlpaalkaartjes? Super leuk om als kraamcadeautje te geven, toch? Je shopt ze voor een leuk prijsje gewoon bij Zeeman.

Mijn oog valt op een mooi kussen. Ik ga erbij kijken en weet zeker: deze wil ik  hebben voor mijn zoontje. Mijn favoriete kleur groen, een super leuke auto erop en echt een eyecatcher. Je koopt hem hier.

Bij het zien van zoveel moois, zou je er hebberig van worden. Dat word ik dan ook! Vooral de kleine maatjes zijn allemaal even lief en schattig, maar ook een tikkeltje stoer voor de kleine heertjes onder ons. Wat vind je van deze schoentjes van Le Chic? Een klassiek modelletje en zowel in het donkerblauw en wit, ook verkrijgbaar in een donkerblauw/wit printje. Echt iets voor kleine dametjes!

Maar ook voor de allerkleinsten hebben we de leukste schoentjes gezien. Deze zijn van Develab en hebben een flexibel zooltje. Ook leuk, toch? Ik hou ervan!

En het laatste item wat ik selecteer, zijn deze gave items van Room Seven. Naast hun te gekke kledinglijn, behang, tassen en meer hebben zij deze knuffels. Ik deel ze graag met je.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor je eigen kleintje, of om gewoon als cadeautje te geven. Na afloop gaan we allemaal naar huis met een mooie rode roos. Zo, die is alvast in de pocket. Kan ik thuis mooi zeggen, dat het toch echt Valentijnsdag is.

Liefs,

Mascha

Fotocredits: Mascha

4 Comments on Blogevent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *