Een superleuke uitvinding, nieuwe bijtbootjes van de Oli & Carol. Ideaal voor onderweg en ook om mee in bad te spelen voor je kind. Naast dat hij ontzettend handig is staat hij ook prachtig als decoratie op de baby- en kinderkamer.Geweldig leuke bootjes om mee te spelen in bad, of voor onderweg om lekker op te bijten. Maar ook prachtig als decoratie op de baby- en kinderkamer! Dit bootje wordt zeker het favoriete speeltje van je kindje.

Waarom een bijtring of bijtbootje?

Een bijtring kan een prachtig educatief speeltje voor je kind zijn en belangrijker nog een bijtring werkt als pijnstiller bij doorkomende tandjes.

Wanneer schaf je een bijtring of bijtbootje aan?

Merk je dat je baby op zijn fopspeen of op zijn knuffeltje begint te bijten of bijvoorbeeld met zijn vingertje steeds in zijn mondje zit te wrijven? Dan doe je er goed aan om eens in de mond van je baby te kijken en te voelen (wel even je handen wassen!). Is je baby’s tandvlees wat dikker, een beetje rood, kwijlt je baby meer dan anders en is je baby bijzonder humeurig al dan wel of niet gepaard met koorts, dan zou het zo kunnen zijn dat de eerste tandjes van je baby hun weg naar buiten proberen te vinden.

Voordelen bijtbootjes

In tegenstelling tot andere badspeeltjes, bevatten deze bootjes geen luchtgat onderin. Hierdoor wordt schimmelvorming voorkomen en blijft het veilig voor je kindje om mee te spelen.

Deze prachtige handgemaakte bootjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber van de Hevea bomen. Geverfd met natuurlijke en veilige kleurstoffen. Ecologisch en biologisch afbreekbaar. Designed in Barcelona en gemaakt in Marokko.

bijtbootjesDe afmeting van de bootjes is 12 cm. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, namelijk wit, geel en roze. Je koopt ze hier voor 12,95 per stuk bij onder andere Popjes en zo.

foto credits: diezijner.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code