Het bekende merk BAMBAM is denk ik bij iedere jonge ouder bekend. Zij hebben de meest leuke kadootjes voor kraamvisite of verjaardag. Maar er is goed nieuws want de collectie is uitgebreid! Zo is er een prachtige spaarpot toegevoegd aan de verzilverde productlijn en brengt het merk een eigen verzorgingslijn.Goed nieuws dus dat de collectie is uitgebreid want ik word bij het zien van hun producten altijd zo hebberig!

Nieuwe collectie BAMBAM

De verzilverde lijn met onder andere het tandendoosje en een rammelaar is uitgebreid met een prachtige zilveren spaarpot, de Silver plated duck moneybank. Dit is een prachtige spaarpot in de vorm van een eend en biedt een fraaie aanvulling op de reeds bestaande verzilverde collectie. Zo kan je kindje niet alleen hiermee sparen maar is het ook nog eens een lust voor het oog. Het goede nieuws vind ik dat het voor zowel voor jongens als meisjes geschikt is. bambam-spaarpotDeze verzilverde spaarpot van BAMBAM kost 26,95 en je koopt hem hier.

BAMBAM giftboxen

BABBAM heeft speciale kadoboxen wat uiteraard een groot succes wordt als je dit kado geeft aan kersverse ouders. Nieuw in deze reeks is de Giftbox knitted hat and duck rattle. Deze box bestaat uit een gebreid mutsje voor baby’s van 0-6 maanden en een stoere gebreide rammelaar. bambamDeze kost 22,95 en je koopt hem hier.

Naast deze leuke box heeft BAMBAM sinds kort ook een verzorgingslijn voor baby’s. De lijn is uiteraard dermatologisch getest en goedgekeurd en veilig te gebruiken vanaf de geboorte. Er zijn twee verschillende boxen te koop: Deze box bestaat uit Wash & Shampoo and Body Lotion.Bambam Je koopt hem hier voor 26,95. Deze Shampoo is de Douchegel en Shampoo in een. De bodylotion maak het huidje heerlijk zacht, nog zachter dan je baby’tje als is;)

Daarnaast is er een Giftbox Bath Washcloth, Wash and Shampoo. Dit is een box waarin Wash & Shampoo samen met een washandje is verpakt. bambamDeze box kost 19,95 en je koopt hem hier.

Ook zo enthousiast over deze prachtige nieuwe producten? Je vindt hier meer informatie op de website van BAMBAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *