Helemaal hot is tegenwoordig een babyshower. Gezellig met familie en vrienden vieren dat je binnenkort je wondertje welkom mag heten. Zelf heb ik een aantal babyshowers voor de boeg van vriendinnen dus ging op zoek naar de leukste babyshowertips om dit onvergetelijk te maken.Zoals bekend wordt dit georganiseerd door je beste vriendinnen of door je familie. Zij verrassen jou en hoewel ik zelf niet makkelijk te verrassen ben was ook ik blij verrast toen daadwerkelijk mijn babyshower aandiende.

Mijn babyshower

Ik had een geweldige babyshower. Mijn vriendinnen hadden het huis super mooi versierd en natuurlijk mocht de heerlijke taart ook niet ontbreken. Wij hebben een quiz gespeeld met vragen over andere hoe je een luier zegt in het Afrikaans, aangezien papa uit Zuid-Afrika komt en nog veel meer grappige vragen.

Ook moest ik babypotjes proeven, geblinddoekt wel te verstaan. Echt te smerig voor woorden maar uiteraard wel lachen, gieren brullen voor de visite.

Uiteindelijk hebben we heerlijke genoten van al het lekkernij en schreef de visite bij het naar huis gaan nog de vermoedelijke naam op een groot fel papier. Dit was wel erg leuk vooral toen Olivia geboren was om dit terug te lezen.

Babyshowertips

Ik ging op zoek naar andere leuke ideeën zodat ik mee kan brainstormen voor een aantal babyshowers die gaan komen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit babygebrabbel oplossen? De letters zijn door elkaar gehusseld en doe een wedstrijd wie deze als eerste allemaal heeft opgelost.babyshowertipsOok het vertalen van het woord baby levert vaak veel hilariteit op.babyshowertips Kinderliedjes oefenen is vaak ook lachen, gieren, brullen. babyshowertips-liedjes En een leuke maar ook wel belangrijke is geblinddoekt een luier verschonen. Dit blijkt vaak nog best lastig te zijn.babyshowertips-luierOok bewustwording van alle kosten kan super handig zijn. Alhoewel dit de pret niet mag drukken natuurlijk. babyshowertips-prijzenDit is een klassieker maar wel een hele leuke. Je kunt hier tegenwoordig ook leuke kant en klare kaartjes voor kopen. Deze koop je bijvoorbeeld bij Van Mariel, een van mijn favoriete shops. Uiteraard kan je deze onderstaande afbeelding ook uitprinten en in laten vullen. babyshowertips-wens

Geïnteresseerd nog meer leuke ideeën? Deze vind je hier op de site van leuke-tips.nl.

Ik ben heel benieuwd of je zelf nog leuke aanvullingen hebt of wat je vond van dit artikel. Laat je het mij weten in een bericht?

Foto credits: leuke-tips.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code