Er is weer een nieuwe maand, dus tijd voor een aantal gave shoptips. Zo heb ik onder andere een gave gepersonaliseerde armband geselecteerd voor de april musthaves, maar ook een naamboek en een wandplank van 4 Natural Kids. En als klapper op de vuurpijl ook nog een toffe winactie!  Dagelijks struin ik het internet af voor de allerleukste gadgets, laatste mode, accessoires, etc. Ook afgelopen maand ben ik weer heel wat gaafs op het spoor gekomen, die ik dan ook heel graag met je deel. Goed nieuws, want één van de leuke items die ik in het overzicht deel kan je winnen!

7x Musthaves april

Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan is een naamboek een goed idee. Zo kan je bij Webprint diverse uitvoeringen bestellen en er ook nog een persoonlijk bericht in plaatsen. Ik ben ervan overtuigd dat je ieder kind hier blij mee maakt. Er zijn diverse uitvoeringen waarvoor je kunt kiezen en ook kan je kiezen tussen een harde en een zachte kaft. Voor de harde kaft betaal je slechts 10 euro extra.april musthaves Je bestelt dit boek hier vanaf 29,95.

Met het mooie weer is het ook de hoogste tijd om lekker erop uit te trekken. En hoe gaaf is dit dan met deze coole driewieler? Deze driewieler is in 1959 gelanceerd en trouw doorgezet binnen de familie. Vader en zoon hebben er naar gestreefd om de originele driewieler zo goed mogelijk te reproduceren. En wat mij betreft zijn ze hier dik voor geslaagd. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder deze blauwe.april Je koopt hem hier voor 139,95.

Hoe schattig is dit armbandje met naam? Je kunt hem zelf samenstellen op kleur, grootte en naam. musthaves aprilJe koopt hem hier voor slechts 9,95.

Mega handig zijn deze multifunctionele clips van My Cloby. Nog niet heel lang geleden gelanceerd maar vooral nu het warmere weer eraan komt heel erg handig. Klik hem aan de buggy of kinderwagen en je kunt op een stijlvolle manier de straat op door je swaddle of een speeltje hieraan vast te maken. Je koopt hem hier voor 23,95.en met swaddle erbij hier voor 38,95.musthaves april

Naïf

Na een dag in de zon spelen wil je niets liever dan je kind onder de douche stoppen of in bad. En wat is dan lekkerder om hem of haar in te smeren met een lekker ruikende crème? Goed nieuws want Naïf heeft sinds kort ook een after sun gelanceerd waar je ontzettend blij van wordt. De tere huidjes moeten immers goed verzorgd worden vooral met de zomermaanden voor de boeg. musthaves aprilJe koopt hem hier voor 14.95.

Recent had ik er al een artikel over geschreven. No Colours heeft een nieuwe collectie uitgebracht en ben er zo’n fan van dat ik hem ook in dit overzicht weer deel. Deze Onepiece met ogen zijn unisex en zo gaaf. musthaves aprilJe koopt hem hier voor 34,95.

4 Natural Kids

Hoe leuk zijn de nieuwe schommel wandplankjes van 4Natural Kids? Ik ben zelf groot fan in ieder geval. Je koopt hem hier voor musthaves april

Winactie én kortingscode

Goed nieuws, want het laatste item uit dit overzicht mag ik in samenwerking met 4Natural kids weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

april musthaves en winactieMocht je niet willen wachten op de uitslag van de winactie maar direct deze leuke wandschommel willen kopen dan koop je hem via deze link met 10% korting en deze maand is het ook nog eens gratis verzenden. Wauw! De kortingscode is: AprilMusthaves

Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend! Veel succes.

2 Comments on April musthaves én winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *