Afgelopen week viel mijn oog op een mij voor nog relatief onbekende shop, Ammehoela kids. Althans onbekend, ik heb er nog niks gekocht. Maar jeetje, dat ik daar nog nooit eerder heb geshopt! Ze hebben hier de leukste rompers, shirts, broekjes, posters en meer.Dit superleuke merk staat voor eigenzinnigheid. Zij ontwerpen collecties voor het kind dat net als zijn ouders relaxed in het leven staat. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. De shop is voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Collectie Ammehoela kids

ammehoelazomer16deel1c-35-van-59 ammehoelazomer16deel1c-51-van-59 ammehoelazomer16deel1b-1-van-26 Ammehoela kids

De collectie bestaat uit leuke shirts in diverse kleuren, uit leuke broekjes, geweldige rompers en onesies. Maar ook verkopen zij leuke accessoires en posters.

Elke Ammehoela collectie is met zorg tot in detail ontworpen door de designers van Ammehoela met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en te matchen. Nog een geweldig detail is dat de producten zijn gemaakt van biologisch katoen. Ik ben super enthousiast ik hoop jij ook?!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *