Iedereen heeft wel een favoriete foto. Die ene foto van je droomvakantie, die ene foto met je beste vriendinnen of die super leuke foto van je baby. Ik heb een aantal foto’s waar ik uren naar kan staren en waarvan ik kan blijven genieten. Maar hoe leuk is dit nou om op aluminium af te laten drukken? Hiervoor ben je Aluminiumstunter aan het juiste adres. Zij bieden jou de mogelijkheid om die favoriete foto af te drukken op aluminium én dan ook nog eens voor een scherpe prijs.

Wie is Aluminiumstunter?

Aluminiumstunter biedt jou de mogelijkheid om je favoriete foto’s a fte laten drukken op aluminium. Zij staan voor hoge kwaliteit en perfecte service. Dit alles ook nog eens samen met een hele scherpe prijs. Zij zorgen met hun hele team voor een prachtige eindresultaat met altijd een streven naar hun drie kernwaarden.

Assortiment Aluminiumstunter

Aluminiumstunter heeft een breed assortiment. Zo kan je naast de mogelijkheid om je favoriete foto af te drukken op aluminium ook een foto op canvas, hout, forex, glas, fotoposter of tuindoek bestellen. Hierdoor kan je zelfs je tuin super gaaf aankleden met jouw favoriete foto. Een ander groot pluspunt van Aluminiumstunter is dat je hier gratis de foto kunt laten bewerken. Zo wordt die mogelijk kleine oneffenheid onzichtbaar gemaakt. Super handig toch?aluminiumstunter

Je kunt al een foto op aluminium bestellen voor slechts 6 euro. Het grootste formaat is 30×90 cm en kost 45 euro. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten van 5,95.aluminiumstunterOok zo enthousiast geworden? Hier vind je meer informatie.

 

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Aluminiumstunter.nl /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *