Wanneer je op vakantie gaat wil je alles natuurlijk tip top voorbereiden. Met kids is dit helemaal belangrijk. Maar wat zijn nou echt essentiële dingen die je mee moet nemen? Ik heb besloten om voor deze vakantie een paklijst samen te stellen van absolute musthaves. Deze heb ik samengesteld omdat ik na mijn vorige reizen met Olivia eigenlijk iedere keer wel iets vergat. Ik ben op internet op zoek gegaan naar waardevolle tips maar vond deze nergens terug. Hierom deel ik graag mijn waardevolle tips in de hoop dat jij hier je voordeel uit haalt.

Musthaves voor reizen met kids

Uiteraard mag een goede zonnebrand niet ontbreken. Het liefst met hoge factor. Mijn favoriet is de sunscreen SPF 50. Deze crème is gevuld met ingrediënten die je baby of kind echt nodig heeft én daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk. vakantie musthavesJe koopt hem hier voor 19,95.

Voor Olivia’s eerste verjaardag heb ik twee grote reizen met haar gemaakt. Wat toen echt mijn beste vriend was is de draagdoek. Deze raad ik dan ook met stip aan iedereen aan. Reuze handig op het vliegveld en als je op stap gaat. praktische musthaves babyJe hebt draagdoeken in allerlei soorten, maten en kleuren. Zelf heb ik deze omslagdoek. Het is even puzzelen om hem om te krijgen maar als je dit door hebt is hij ideaal. Hij kost 59,95 en je koopt hem hier.

Een leuke hoed is ook een musthave. Zelf vind ik rieten hoeden altijd super leuk. Wat vind je bijvoorbeeld van deze hoed? Je kunt natuurlijk ook zelf een rieten hoed kopen en deze simpel pimpen met een leuke strik of simpel alleen met een lint.musthaves voor reizen met kinderenJe koopt hem via Ali express.

Geen hydrofiel doeken over de kinderwagen!

Omdat hydrofiel doeken levensgevaarlijk zijn over de kinderwagen ben ik zo blij met de Dooky. Deze span je eenvoudig over de wagen heen en toch goed beschermend tegen de zon. Je kunt hem zowel voor de kinderwagen en de Maxi-Cosi als de buggy gebruiken. Hij is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en prints. Voor ieder wat wils dus. musthaves voor reizen met kidsJe koopt hem hier voor 19,99.

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van je vakantiebestemming maar voor Kaapstad had ik ook echt een klamboe nodig. Deze koop je ook weer in allerlei maten voor zowel het bedje als de kinderwagen en buggy. Let bij de aanschaf vooral op of hij universeel is. Het is namelijk wel zo handig dat je hem kunt gebruiken bij het bedje, ledikant, kinderwagen en/of buggy. musthaves voor reizen met kidsJe koopt deze bijvoorbeeld hier voor 3,50.

Wat ook niet mag ontbreken is natuurlijk speelgoed. Dit is afhankelijk van de leeftijd. Wat vind je bijvoorbeeld van deze camera? Super mooi van hout en aan de achterkant een klein krijtbord waar je mini zijn zelfgemaakte foto kan tekenen. Ik ben fan! musthaves voor reizen met je kidsJe koopt hem hier voor 27,95.

Onderweg met snack doosjes

Ook snackdoosjes kunnen niet ontbreken in dit rijtje van musthaves. Super handig om bijvoorbeeld fruit, koekjes of brood in mee te nemen. Done by Deer heeft een hele gave set van drie doosjes in verschillende maten. musthaves voor reizen met kidsJe koopt ze hier voor 9,95.

Boekjes voor onderweg

Ik kan nog wel even doorgaan met mijn paklijst maar dan word het bericht te lang. Maar wat voor mijn ook een musthave is zijn kleine boekjes. Deze heb ik in Nederland eigenlijk ook altijd wel in mijn tas maar ook voor in het vliegtuig of tijdens de vakantie zelf zijn ze reuze praktisch. Hierdoor hield Olivia het net even langer vol in het restaurant of werd ze afgeleid tijdens een excursie. Deze is één van de favorieten hier thuis; ‘Kikker en het vogeltje’. reizen met kidsJe koopt hem hier voor 5 euro.

Ik heb nu een opsomming gegeven puur door mijn ervaringen maar ben uiteraard ook heel erg benieuwd of jij nog gouden tips voor ware musthaves hebt. Laat je het weten in een bericht?

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Naïf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *