De herfst is in volle gang, de dagen worden korter en buiten koelt het snel af. Hoogste tijd om je te oriënteren voor een winterjas. De winkels hangen er inmiddels vol mee en ik heb de 8 leukste winterjassen voor je uitgezocht om je te inspireren.Je merkt nu goed dat de winter voor de deur staat en dat die heerlijke zomer nu echt voorbij is. Voor mij een reden om jouw inspiratie te geven voor een mooie winterjas.

8x Winterjassen

Uiteraard kan je bij een van mijn favoriete winkels terecht voor prachtige winterjassen.winterjassen dames Deze ecru-kleurige jas koop je bij de Zara voor 69,95. Het leuke aan de Zara vind ik dat het betaalbaar is, stijlvol is en van goede kwaliteit.

En wat vind je van deze jas van de Zara? winterjassen damesJe koopt hem hier voor 69,95.

Ook deze jas vind ik prachtig. Deze los vallende mantel is van Vanilia en is uitermate geschikt voor dit koudere weer door de wol die erin verwerkt is.winterjassen damesJe koopt hem hier voor 229,95.  Hij is verkrijgbaar in deze grijstint en camel.

Deze mantel van Supertrash is er ook een voor in de boeken. Hij is stijlvol en lekker warm. winterjassen damesJe koopt hem hier voor 290 euro.

Deze mantel is ook supermooi. De mantel is van Munthe en heeft een sjieke ronde hals. winterjassen damesJe koopt hem hier voor 419 euro.

Deze jas is een paradepaardje. Deze jas van Burberry is volledig gewatteerd en gevuld met dons en veren. De eigentijdse kijk op klassieke stijl is in deze jas volop terug te vinden. Enig minpuntje, je moet er diep, heel diep voor in de buidel tasten.winterjassen dames Deze jas koop je hier voor 1295 euro.

Je vindt gelukkig ook donsjassen die beter betaalbaar zijn voor de meeste mensen en die toch heel gaaf zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van deze gewatteerde donsjas? winterjassen damesHij is van Benetton en je koopt hem hier voor 169 euro.

Ook bij Berschka kan je terecht voor leuke en vooral betaalbare jassen. Een van mijn favorieten is deze jas met kraag in bomberstijl. Hierdoor vind ik hem stijlvol maar toch met een stoere teint. Je koopt hem hier voor 29,99.

 

2 Comments on 8x winterjassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *