Vestjes zijn ideaal. Je kunt ze het hele jaar makkelijk combineren, met een leuk shirt eronder en jeans en je zit altijd goed. Ook handig wanneer het rond het middaguur warm is en toch nog snel afkoelt, later op de dag. Ik selecteerde 8 leuke vestjes voor je babygirl. Afgelopen week heb je al een artikel kunnen lezen over vestjes voor je babyboy. Maar ook de girls mogen natuurlijk niet over het hoofd worden gezien. Daarom vandaag 8 super leuke vestjes op de blog voor girls. Van fijne prijsjes tot aan een leuke print. Kortom voor ieder wat wils.

8x Vestjes voor je babygirl

vestjes voor je babygirlDit vestje is van Zara en koop je hier voor €9,95.

vestjes voor je babygirlDit vestje is ook van Zara en koop je hier voor €16,95.

vestjes voor je babygirlOok dit leuke vest met sterren is van Zara en koop je hier voor €16,95.

vestjes voor je babygirlDit gebreide vest is van het merk Small Rags en koop je hier voor €32,95.

Mintgroen zie je volop voorbij komen dit seizoen. vestjes voor je babygirlDit vestje van Feetje koop je hier voor €23,99.

vestjes voor je babygirlOok omkeerjasjes zijn altijd leuk om te krijgen én om kado te geven. Deze leukerd is ook van Feetje en je koopt hem hier voor €24,99. Hij is iets dikker qua stof waardoor hij ook prima als jasje gebruikt kan worden.

vestjes voor je babygirlDeze leukerd koop je hier voor €32,95.

vestjes voor je babygirlTot slot een ware beauty. Dit vest is van het merk MarMar Copenhagen. Je koopt hem hier voor €71,50.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *