Wanneer je zoon of dochter uit de slaapzak is gegroeid en de leeftijd van minstens 2 is gepasseerd, wordt het tijd om je te oriënteren op een dekbed. En ook op deze zoektocht kwam ik weer hele leuke tegen. En van Filibabba tot aan Witlof for Kids.  Ik heb 8 unisex dekbedden voor je geselecteerd, zodat je deze eventueel ook nog door kan geven aan een jonger broertje of zusje in de toekomst.

8x Unisex dekbedden

unisex dekbeddenDeze leukerd is van CarlijnQ. Je koopt hem hier voor 63.00.

En ben je al bekend met de dekbedden van SNURK? Dat is zeker een naam om te onthouden. Zo koop je hier onder andere dit dekbed met twee pluizige dieren. Wedden dat jouw mini zich nu nooit meer alleen voelt? unisex dekbeddenJe koopt hem hier voor 59,95.

Een merk waar ik groot fan van ben, is Little Dutch. Met een relatief simpele uitstraling weten zij keer op keer een stijlvolle collectie neer te zetten. Wat vind je bijvoorbeeld van deze grijze? Hij is overigens ook in vier andere kleuren verkrijgbaar.unisex dekbeddenJe koopt hem hier voor 74,95.

Maar ook over deze uitvoering ben ik razend enthousiast. unisex dekbeddenJe koopt hem hier voor 79,95.

Deze mintgroene variant van type Sweet heeft mijn aandacht weten te vestigen. unisex dekbeddenJe koopt hem hier voor 74,95.

Ook Filibabba bij Mevrouw Schaap mag niet in dit rijtje ontbreken. Het is misschien een beetje kort door de bocht, maar alles van dit merk maakt mij hebberig.unisex dekbedden Dit dekbed koop je hier 64,95.

Witlof for kids

Witlof for Kids heeft ruim onderzoek gedaan naar de ervaringen van ouders en beddengoed van de kinderen. Met de uitkomsten van dit onderzoek hebben zij een Tuck-Inn dekbedovertrek ontwikkeld, wat ervoor zorg dat jouw kindje nooit meer de dekens van zich af trappelt. Dit geweldige idee is niet onopgemerkt gebleven en heeft ze afgelopen week op de Negenmaandenbeurs de Baby Innovation Award opgeleverd. Dit is een prestigieuze prijs voor innovatieve, nieuwe producten in babyland.

Zo hebben zij onder andere ook nagedacht over de dekbedden. Zij hebben het ontwerp zo gemaakt dat er aan de uiteinden elastiek zit, waardoor hij goed aansluit rondom het matras. Hierdoor krijgt je mini nooit meer koude voeten. En een leuke bijkomstigheid voor de moms, hij is ook nog eens heel makkelijk om op te maken. Niet geheel onbelangrijk toch?!unisex dekbeddenDeze koop je hier voor 69,95.

unisex dekbeddenDit dekbed koop je hier voor 69,95.

Fotocredits: Snurk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code