In Nederland wemelt het van de leuke baby- en kindershops. Maar ook in België heb ik er weer één ontdekt. Eén die ik absoluut met je wil delen, is Little Stars. Een webshop waar je de leukste items vindt voor de baby- en kinderkamer. Je ziet hier vooral de zachtste pasteltinten voorbij komen, maar ook een aantal monochrome items.

Over Little Stars

Inge heeft haar webshop gestart als Kindernachtmode.com. Hier stond een fijne en gezonde nachtrust centraal voor baby’s en kinderen. Later is deze shop uitgebreid met items voor de baby- en kinderkamer, waar de focus nu vooral op ligt. Zij geeft de voorkeur in haar shop aan kleinere Europese merken.  Belgische, Nederlandse, Franse en Spaanse merken zijn dan ook sterk vertegenwoordigd binnen haar webshop. Verder heeft Little Stars vlekkeloze service hoog in het vaandel staan.

8x Favorieten van Little Stars

Ik deel heel graag een aantal toppers van deze webshop:

Allereerst de babynestjes van Born Copenhagen.Little Stars Je koopt hem hier voor € 119,95.

Een absolute topper is ook het wandrek van 4Naturalkidss. Deze nieuwe wandrekjes zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren kralen, allen in zachte pastelkleuren. little starsJe koopt hem hier voor € 34,95.

Ook een mooie lamp is een essentieel item voor de babykamer. Little Stars verkoopt bijvoorbeeld deze hanglamp van het Nederlandse merk ANNIdesign. Little StarsJe koopt hem hier voor € 49,95.

Met dit koude weer kan je volgens mij ook niet genoeg leuke slaapzakjes hebben. Wat vind je bijvoorbeeld van deze? LIttle StarsHij is van het Spaanse merk Bonjour Bébé en je koopt hem hier voor € 59,95.

Naast de leuke lampen van ANNIdesign verkoopt zij ook prachtige lampen van het Franse R&M Coudert. Deze vlinder bijvoorbeeld, is razend populair. Little StarsJe koopt hem hier voor 65 euro.

Ook voor pyjama’s ben je bij Little Stars aan het juiste adres. Zo verkoopt zij onder andere pyjama’s van Snork Copenhagen. Deze zijn vooral een aanrader wanneer je niet van drukke kleuren houdt én veel waarde hecht aan duurzame stoffen. De pyjama’s zijn verkrijgbaar vanaf maat 128 in diverse kleuren.Little Stars Je koopt hem hier voor € 57,50.

Ook een speelmat mag in ieder huishouden met kids niet ontbreken. Het Belgische Play & Go heeft super leuke speel- en opbergmatten in één bijvoorbeeld. Hij is verkrijgbaar in vele prints en mega handig doordat je hem op kunt trekken waardoor je direct alles hebt opgeborgen in de opbergzak Little StarsJe koopt hem hier voor € 34,00.

Wie is er niet groot mee geworden? De muziekdoosjes blijven generatie op generatie terugkomen. Je ziet ze tegenwoordig in de leukste varianten terugkomen. Zelf was ik laaiend enthousiast over deze zwaan. Little StarsJe koopt hem hier voor 36 euro.

 

Fotocredits: 4Natural Kids

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *