Je wilt er waarschijnlijk nog niet aan denken maar de wintercollectie hangt alweer in de winkels. Deze winter zie je veel pasteltinten en mooie gebreide sweaters. Ik heb 8 leuke sweaters op een rij gezet voor je baby girl.De uitverkoop is een beetje op zijn eind geraakt in de winkels en je vindt her en der slechts nog een klein rek met megasale. De winkel is verder gevuld met de meest leuke winterkleding. Hoewel ik er nog niet aan wil denken zie ik de leukste kleding hangen waaronder te gekke sweaters. Ik heb de leukste voor je op een rij gezet.

Tips sweaters

Bij Zara kan je altijd terecht voor de meest leuke kleding. Zelf koop ik dit altijd 1 a 2 maten groter voor Olivia omdat ik met name de truien en shirts kort vind vallen. Wat ik het grote voordeel vind van Zara is dat ze een te gekke collectie hebben, fashionable zijn en niet geheel onbelangrijk scherp geprijsd.sweaters Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schattige sweater? Je koopt hem hier voor slechts 9,95 vanaf maat 68.

Deze leuke vind je ook bij Zara. Lekker basic en makkelijk te combineren.sweater Je koop hem hier voor 9,95. Ook te koop vanaf maat 68.

Olivia is helemaal gek op Mickey en Mini mouse. Deze is dan ook niet gek, een van haar favorieten. sweatersJe koopt hem hier vanaf maat 68. Hij kost 16,95.

Ook deze leukerd met hart is een van mijn favorieten. Je koopt hem ook bij Zara vanaf maat 68. sweatersJe koopt hem hier voor 14,95.

Deze te gekke sweater is van het populaire merk Tiny Cottons. Is hij niet geweldig?sweatersJe koopt hem hier voor 45 euro. Maar let op, de verkoop gaat hard dus mocht je interesse hebben voor deze bestseller, wacht niet te lang!

Tumble ’n dry staat voor prachtige kwaliteit en mooie prints. Wat vind je bijvoorbeeld van deze sweater? Te schattig toch? sweatersJe koopt hem hier vanaf maat 62 voor 32,99.

Deze is ook een van mijn favorieten.sweaters Je koopt hem hier voor 44,99.

Wist je dat Mango ook babykleding verkoopt? Ik kwam hier niet zolang geleden pas achter (en nou is Olivia al bijna 2). Zonde, want ze hebben echt leuke items! Bijvoorbeeld deze leuke sweater. sweatersJe koopt hem hier voor 9,95. Hij is van 0 t/m 36 maanden te koop.

 

Voor nu ga ik de komende dagen nog even van heerlijke weer genieten en de winterkleding nog even lekker in de kast laten hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *