De sweaterdress is helemaal hip. Je ziet ze in de leukste prints en kleuren voorbij komen. Ze zitten comfortabel en met sneakers of Dr. Martens heb je al snel een Fashionable outfit voor je dochter samengesteld. Daarnaast heb je ook bij diverse shops de Mini Me look met de sweaterdress voor moeder en dochter. Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

8x sweaterdress

Met deze sweaterdress haal je gegarandeerd een topper in huis. Met de flamingoprint straalt hij één en al vrolijkheid uit. sweaterdress Je koopt hem hier vanaf 19,95.

Ook deze mintgroene dress staat in mijn lijstje van favorieten voor Olivia. Deze mintgroene kleur geeft mij altijd een heerlijk voorjaarsgevoel. sweaterdressJe koopt hem hier vanaf 19,95.

Monochrome stijl is niet alleen mooi voor je interieur maar ook voor kinderkleding staat het super leuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze dress?sweaterdress Je koopt hem hier vanaf 19,95.

Ook H&M verkoopt dit seizoen leuke jurkjes voor meiden. Zo koop je hier onder andere deze grijze variant. sweaterdressJe koopt hem hier voor 14,99.

Maar ook voor deze ‘Stay cool’ dress kan je bij de H&M terecht. sweaterdressJe koopt hem hier voor 14,99.

Van deze dress weet ik nog niet of ik hem voor Olivia zal kopen. Hij is zo cool maar vraag mij echt af of dit lekker zit? sweaterdressJe koopt hem hier voor 24,95.

De zwart/witte streep staat bijna iedereen leuk.sweaterdress Je koopt deze sweaterdress hier voor 24,95.

Of ga jij voor twinning met je dochter? Deze jurk is dan echt een hele leuke. sweaterdressJe koopt hem hier voor 69.95. Wedden dat je complimenten krijgt over deze set samen met je dochter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *