Je kent dat wel, je gaat op stap met je kindje en dan is altijd en eeuwig weer die speen kwijt. Het speenkoord is DE oplossing hiervoor. Ik ging op zoek naar leuke speenkoorden en dan het liefst ook nog een die er een beetje stijlvol uitziet.Je ziet in de winkels een ruim assortiment van speenkoorden. Ik zette de leukste voor je op een rij. Ideaal toch om altijd en overal het speentje van je kindje bij de hand te hebben? Wat wel belangrijk om bij de aanschaf op te letten is of ze een kledingvriendelijke clip hebben zodat je kleding niet beschadigd.

Overzicht speenkoorden

Bij Maes babygoodies koop je mooie speenkoorden. Deze uniek speenkoorden worden met de hand gemaakt en kan per product verschillen. Het voldoet aan de veiligheidseisen en is 22 cm lang. Extra leuke bijkomstigheid is dat ze worden geleverd in een mooi geschenkdoosje waardoor het ook leuk is om kado te geven. Ze verkoopt zowel leren bandjes als kralenkettingen met mooie leren strik, zo stijlvol! speenkoordenJe koopt het speenkoord hier voor 17,75.

Dit mooie speenkoord koop je bij Little Mack. speenkoordenJe koopt hem hier voor 19,95.

Dit leuke handgemaakte speenkoord is van Angelshandmade. Ze zijn gemaakt van houten kralen, omhaakte kralen en een gehaakt strikje, erg uniek. speenkoordenJe koopt hem hier voor 11,95.

Bebi Amsterdam

Bebi Amsterdam heeft een ruim assortiment spenen. De een is nog mooier dan de ander. Ze voldoen allen aan de veiligheidsnormen en er wordt een duidelijke instructie bij geleverd voor gebruik. Een greep uit de collectie:

Bij dit leuke speenkoord kan je de naam van je baby laten graferen, hoe leuk is dit. speenkoorden Je koopt hem hier voor 19,90.

speenkoordenDeze leuke panda koop je voor 19,95 en je koopt hem hier.

speenkoordenDit leuke speenkoord koop je voor 16,95 en je koopt hem hier.

speenkoorden

Dit mooie speenkoord is van poederroze canvas met zilveren arrow folieopdruk aan de voorkant. Je koopt hem hier voor 16,95.

Tot slot deze leuke ketting van Bambam. Het leuke is dat hij naast dat hij er schattig uit ziet ook nog eens te koop is voor een zacht prijsje. speenkoordenJe koopt hem hier voor 9,95.

Foto credits: Bambam, Bebi Amsterdam, Angelshandmade, Maesbabygoodies, Little Mack.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code